Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Gălbineanu, golgeterul echipei de juniori A1 a Sportului Chiscani

• atacantul vrea să debuteze în echipa de seniori

 

Echipa de juniori A a clubului Sportul Chiscani traversează una dintre cele mai bune perioade de când evoluează în acest eşalon. Pregătită de Georgel Pascu şi Marius Barbu, formaţia din Chiscani ocupă locul al treilea în clasament, după ACSC Cazasu, una dintre formaţiile care an de an se luptă la titlul de campioană judeţeană, şi Dacia Berteşti, care are în componenţă jucători de la Şcoala de Fotbal Blue Stars Brăila. Sportul este la egalitate de puncte cu Victoria Traian care are jucători de la o altă şcoală de fotbal, Kinder Brăila, dar este pe podium pentru că are un golaveraj superior.

Sportul Chiscani are 18 puncte din 6 victorii şi un golaveraj foarte bun, 36-18. Tot lotul formaţiei din Chiscani are meritul de a realiza această performanţă, însă există şi câteva vârfuri care, cât de curând pot face pasul spre echipa de seniori.

Unul dintre jucătorii care s-au remarcat etapă de etapă este atacantul Gabriel Gălbineanu. Acesta a fost golgeterul echipei Sportul Chiscani în victoria obţinută cu 9-0 în faţa celor de la Voinţa Plopu. În acest joc Gălbineanu a înscris de 5 ori şi este principalul marcator al formaţiei din Chiscani în acest sezon.

Jucătorul care a împlinit 18 ani în iunie se antrenează deja cu formaţia de seniori şi cu siguranţă va debuta în Liga a IV-a în acest campionat.

Elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, Gabriel Gălbineanu joacă de 9 ani la Sportul Chiscani şi vrea să ajungă la echipa de seniori a clubului apoi să facă un salt spre eşaloanele următoare ale fotbalului românesc.

“Este cel mai bun sezon competiţional din cariera mea. Am reuşit să marchez meci de meci la juniori, iar acum am înscris 5 goluri cu Voinţa Plopu. Sunt bucuros că mi-am ajutat echipa să se afle acum pe podium. Mă pregătesc cu echipa de seniori şi sper ca în curând să dau goluri şi pentru aceasta”, ne-a declarat Gabriel Gălbineanu, golgeterul echipei de juniori A1 de la Sportul Chiscani.
Categorie articol: 

Comentarii