Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FRH a anunţat cluburile unde se desfăşoară Final Four-ul ale Cupei României

• la feminine, turneul final va avea loc, pe 22 şi 23 august la Bucureşti • pe 20 august se desfăşoară sferturile de finală restanţă: SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina

 

După ce s-a consultat cu preşedinţii cluburilor din Liga Florilor, conducerea Federaţiei Române de Handbal (FRH) a stabilit ca la sala Polivlentă din Bucureşti să se desfăşoare cele două restanţe din sferturile de finală ale Cupei României şi tot acolo să aibe loc şi turneul Final Four. Acestea fiind primele meciuri după îngheţarea campionatului 2019-2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform informaţiilor care au apărut şi în presa centrală, datele anunţate iniţial pentru finalizarea Cupei României s-au păstrat. Astfel că aceste meciuri vor deschide noul sezon competiţional, oprit în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe 20 august ar urma să se dispute cele două sferturi de finală şi anume SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina

Pe data de 22 august, tot în capitală, se dispută semifinalele. În primul meci Rapid Bucureşti o va întâlni pe învingătoarea dintre SCM Rm. Vâlcea şi HC Dunărea Brăila, iar în cel de al doilea, învingătoarea din partida CSM Bucureşti – CSM Slatina o va întâlni pe SCM Gloria Buzău.

Pe data de 23 august finala mică se va disputa între echipele învinse din semifinale, urmând ca în cel de-al doilea joc să se “dueleze” formaţiile învingătoare din semifinale.

Am încercat să aflăm un punct de vedere de la clubul HC Dunărea însă nu a răspuns nimeni la telefon.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii