Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FRF a stabilit termenul limită de depunere a cererilor de înscriere

• data limită pentru înscrierea în competiţii pentru sezonul 2018/2019 este 15 iulie • judeţul Brăila va avea o echipă la Liga a II-a, Dacia Unirea, şi trei în Liga a III-a • Sportul Chiscani s-a înscris deja

 

La începutul acestei luni Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit data limită de depunere la FRF a cererilor de înscriere pentru participarea în competiţii pentru sezonul 2018/2019, mai precis pentru Liga a II-a şi Liga a III-a.

Astfel, cluburile din eşalonul secund şi cele din Liga a III-a se pot înscrie până la data de 15 iulie.

În noua ediţie a campionatului Ligii a II-a ar trebui să participe următoarele clubului: ACS Poli Timişoara, Juventus Bucureşti - redenumit Geto-Dacica Bucureşti, Chindia Târgovişte, FC Argeş, CS Afumaţi, Academica Clinceni,

ASU Politehnica Timişoara, Luceafărul Oradea, CS Mioveni, Sportul Snagov,

Ripensia Timişoara, UTA Arad, CS Baloteşti, Pandurii Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila, Aerostar Bacău, SSC Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti, ACS Şirineasa - redenumit ACS Energeticianul, Universitatea Cluj.

Cu toate că situaţia financiară a clubului brăilean este precară, Dacia Unirea a depus cererea de licenţiere la FRF şi s-a înscris în acest eşalon fotbalistic.

După ani buni în care nu a fost reprezentat în acest eşalon, judeţul Brăila poate avea în premieră trei echipe în Liga a III-a. Acestea sunt Sportul Chiscani, formaţie care şi-a asigurat în mod sportiv un loc în acest eşalon, CS Făurei formaţie care a promovat în urmă cu puţin timp, după ce a câştigat duelul cu Universitatea “Dunărea de Jos. Cea de a treia echipă ar putea fi Victoria Traian şi ar putea fi invitată de FRF să-şi continue activitatea în Liga a III-a, deşi la finalul sezonului abia încheiat a retrogradat. De menţionat faptul că Sportul Chiscani s-a înscris deja la FRF ca să participe la ediţia 2018-2019 a Ligii a III-a.
Categorie articol: 

Comentarii