Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbalistii talentati din Braila continua sa migreze

Cu toate ca in acest moment fotbalul juvenil de pe plan local nu traverseaza o perioada prea buna, Braila continua sa dea talente echipelor de pe alte meleaguri.
Cele mai recente transferuri sint cele ale jucatorilor Sabin Enache si Resa Dima, care au trecut nu de mult si pe la echipa CF Braila, unde antrenor este Marin Oprea, precum si cel al lui Radu Anghel, care a inceput sa joace fotbal la fosta scoala braileana, Viitorul.
Toti copiii mentionati s-au transferat la Steaua Dunarii Galati si in acest an au reusit, sub bagheta antrenorului Ion Cruceanu, sa cucereasca locul intii la Cupa Gheorghe Hagi.
Nascut pe data de 12 decembrie 1995, Radu Anghel, care este component al acestei formatii galatene de patru ani viseaza sa ajunga titular la Steaua Bucuresti.
"Sint bucuros ca am reusit impreuna cu colegii mei sa cucerim prima editie a Cupei Gheorghe Hagi. La Steaua Dunarii Galati este un lot puternic si nimeni nu este titular de drept, trebuie sa muncesti foarte mult ca sa prinzi prima echipa. Dupa cucerirea primului nostru mare trofeu, am primit drept recompensa un cantonament la Predeal si un stagiu de citeva zile la Roma. Sper sa fiu sanatos ca sa-mi pot indeplini visul meu, acela de a evolua intr-un viitor nu prea indepartat la Steaua Bucuresti" a precizat Radu Anghel.
Fotbalistul, care are domiciliul la Chiscani, a plecat duminica la Bucuresti, iar in aceste zile se afa impreuna cu echipa galateana la Roma unde, pe linga un program special de antrenamente, Steaua Dunarii va disputa si o partida de verificare in compania formatiei similare de la AS Roma.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii