Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbal Liga a IV-a: O singură echipă a câştigat pe teren propriu în etapa a 4-a

• Dunărea Tichileşti şi Pandurii Tudor Vladimirescu au realizat surprizele rundei • cu 5 reuşite, Georgel Pungă a fost golgeterul etapei

 

Etapa a 4-a a Ligii a IV-a a fost una în care formaţiile vizitatoare au obţinut trei succese, partida derby de la Vişani s-a încheiat nedecis, iar Voinţa Şuţeşti a fost sinura echipă care şi-a valorificat avantajul terenului propriu. Surpriza rundei s-a înregistrat la Însurăţei, acolo unde echipa gazdă, Viitorul, a pierdut cu 2-1 partida cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Formaţia pregătită de Dumitrel Buzea a primit un gol, dar a marcat de două ori în prima repriză, iar în partea a doua şi-a conservat fragilul avantaj şi a plecat cu toate punctele de la Însurăţei.

Tot la capitolul surprize intră şi victoria la scor obţinută de Dunărea Tichileşti la Gloria Movila Miresii, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Voinţa Vişani pentru care Georgel Pungă a marcat de cinci ori, s-a impus cu 10-0, pe Municipal, în disputa cu satelitul Daciei Unirea.

Voinţa Şuţeşti a câştigat cu 2-0 partida cu Victoria Cazasu, dar cedează locul al treilea de pe podium în favoarea echipei Voinţa Vişani care are un golaveraj superior.

Derby-ul de la Vişani dintre CS Făurei şi Viitorul Ianca s-a încheiat nedecis, 0-0, astfel că primele două clasate merg în continuare cap la cap, docamdată pe primul loc rămâne formaţia antrenată de Mihai Ciobanu, care are un golaveraj mai bun.

Podiumul după etapa a 4-a atată astfel: 1 CS Făurei 10 puncte (golaveraj: 20-3), 2 Viitorul Ianca 10 puncte (18-2), 3 Voinţa Vişani 9 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 4-a:   

Voinţa Şuţeşti - Comunal Cazasu 2-0 (2-0)

Custură (min. 18), Călin (min. 45)

CS Făurei - Viitorul Ianca 0-0

Gloria Movila Miresii - Dunărea Tichileşti 1-4 (1-1)

Panţuru (min. 44) / Datcu (min. 37), Cazan (min. 49), Prisăcăruţă (min. 73), Radu (min. 79)

Viitorul Însurăţei - Pandurii Tudor Vladimirescu 1-2 (1-2)

Ivan (min. 22) / Goleanu (min. 9), I. Şerbănescu (min. 32)

Dacia Unirea 2 Brăila - Voinţa Vişani 0-10 (0-5)

Nazâru (min. 12, 17), D. Bulancea (min. 30), S. Butiseacă (min. 36, 38), Pungă (min. 49, 52, 68, 76, 78).
Categorie articol: 

Comentarii