Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fostul ministru al Sanatatii, conf. dr. Daniela Bartos a adus daruri pentru copiii din Ianca

Ieri, peste 300 de copii din orasul Ianca au primit daruri, dulciuri, carti si rechizite de la conf. dr. Daniela Bartos.
Pentru fostul ministru al Sanatatii a devenit o obisnuinta sa fie alaturi de braileni in zilele de sarbatoare. Daca de Sfintele Sarbatori Pascale, dr. Daniela Bartos a donat copiilor din Racovita si Custura mobilier pentru salile de clasa, dulciuri si jucarii, ieri, a venit rindul copiilor de la cele trei gradinite din Ianca, dar si elevilor Liceului Teoretic "Constantin Angelescu" sa se bucure de darurile oferite cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Sarbatorirea Zilei Internationale a Copilului a inceput ieri dimineata la Ianca printr-un concurs de biciclete organizat de prescolari in parcul orasului. In prezenta autoritatilor locale si sustinuti de parinti si bunici, ciclistii de la cele trei gradinite s-au intrecut pentru a ajunge primii la linia de sosire, unde ii asteptau premiile pentru cistigatori si darurile pentru toti concurentii, oferite de dr. Daniela Bartos.
Pe linga ghiozdane pline de rechizite, jucarii si dulciuri, unul dintre copiii care vor merge in aceasta toamna la scoala a primit in dar si un birou de la dr. Daniela Bartos.
Dupa festivitatea de premiere din parcul orasului, fostul ministru al Sanatatii a vizitat fiecare grupa de copii de la cele trei gradinite, le-a oferit personal daruri, i-a ascultat recitind si le-a admirat expozitiile de desene.
La Liceul Teoretic "Constantin Angelescu", dr. Daniela Bartos a oferit elevilor culegeri de matematica, fizica si alte manuale si s-a interesat la autoritatile locale care mai sint problemele in care isi poate aduce contributia in sistemul de invatamint.
De la Ianca, dr. Daniela Bartos a trecut intr-o scurta vizita si pe la Plopu, unde a vizitat scoala care a fost complet renovata si dotata cu ajutorul sau.
A vizitat fiecare sala de clasa, a verificat instalatia de incalzire si instalatia sanitara si ne-a spus ca pentru aceasta scoala, de care este legata sufleteste, se bucura ca de propriul copil. Despre toate eforturile depuse pentru a se bucura de zimbetul copiilor din Braila, dr. Daniela Bartos ne-a spus simplu, cu modestia-i binecunoscuta: "Este 1 Iunie, este ziua lor si este normal sa fie asa, pentru ca ei trebuie sa traiasca cu speranta in mai bine. A fost “iepurasul”, este 1 Iunie, iar acum ne gindim la alte surprize, pentru sfirsitul de an scolar".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii