Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fortino Ianca a câştigat etapa judeţeană a Cupei României

Formaţia din Traian a dat tonul ofensivei încă din minutul 4, când Zăgan a trimis mingea în transversala porţii apărate de Durbacă, după care au urmat două ocazii pentru Fortino, însă nici Gatiu şi nici Irimia nu au reuşit să modifice tabela.

Până la finalul primei reprize ambele formaţii au mai irosit câte o mare şansă de gol, Victoria Traian prin Barbu, care a şutat plasat, însă Ghiviciu a degajat mingea de pe linia porţii, iar Fortino prin Irimia.

La trei minute de la reluare, Butiseacă a iniţiat o acţiune personală, a şutat, dar un fundaş al echipai din Traian a scos mingea de pe linia porţii.
Fortino a continuat să atace şi la o acţiune colectivă Toni (min. 59) a centrat în faţa porţii, iar fundaşul gazdelor, Stan, a trimis mingea în propria poartă.

Egalarea a survenit în minutul următor, autorul golului de 1-1 fiind Jugănaru. La câteva minute de la restabilirea echilibrului pe tabelă, Mitrea a fost la un pas de o a aduce pe Victoria Traian în avantaj, numai că şi de data aceasta s-a opus transversala.

Finalul meciului a găsit-o pe Fortino în atac, însă Iliescu a irosit trei imense ocazii de a înscrie şi meciul a fost trimis în prelungiri.

Condiţia fizică a decis soarta finalei

Având o condiţie fizică foarte bună, elevii lui Viorel Ciucaşu s-au masat în jumătatea adversă încă din primul minut al prelungirilor, dar Iliescu (min. 93) şi Butiseacă au irosit cu seninătate alte ocazii de gol.

Execuţia superbă a lui Gatiu din minutul 115 a adus din nou speranţa în tabăra lui Fortino. Jucătorii din Ianca nu au cedat iniţiativa şi, cu câteva minute înainte de finalul prelungirilor, au mai înscris încă o dată prin cel mai bun jucător de pe teren, Cristi Irimia, şi Fortino s-a impus cu 3-1.

Fortino: Durbacă - Constantin, Mladin, Stanciu, Stănciulescu - Toni, Bratu, Irimia, Ghiviciu - Gatiu, Butiseacă.
Au mai jucat Iliescu, Tărcatu, Ciobotaru, Bălan.

AJF a premiat câştigătoarele campionatelor pe care le organizează

După finală a avut loc o festivitate de premiere, oficiată de Laurenţiu Vărgatu, Marin Petrescu şi Mihai Ianoş, în cadrul căreia Asociaţia Judeţeană de Fotbal a acordat echipament sportiv, mingi, cupe şi diplome formaţiilor care s-au evidenţiat în sezonul competiţional 2010-2011.
Campioana Ligii a IV-a la seniori, Conpet Cireşu, şi cea de juniori, Dunărea Gropeni, precum şi câştigătoarele Ligii a V-a, Siretul Vădeni şi AS Bordei Verde, au primit câte un rând de echipament, cupe şi diplome.

Voinţa Bărăganu a primit premiul fair play, o minge şi o diplomă.

Câştigătoarea etapei judeţene a Cupei României, Fortino Ianca a primit un rând de echipament, o cupă, o diplomă şi medalii pentru toţi jucătorii, iar finalista, Victoria Traian, o minge şi o diplomă.

În cadrul aceleiaşi festivităţi, Cristi Irimia a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei, iar Ionuţ Lupaşcu şi cel mai bun arbitru judeţean.
Categorie articol: 

Comentarii