Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fortino Ianca întâlneşte Partizanul Merei în prima fază a Cupei României la fotbal

Sezonul oficial de fotbal pentru ligile inferioare se deschide pe data de 20 iulie, zi în care este programată etapa întâi naţională a Cupei României la fotbal, fază în care este angrenată şi câştigătoarea etapei judeţene din Brăila, Fortino Ianca.
Fortino o va întâlni miercurea viitoare, pe stadionul Ştefan Vrăbioru, pe CS Partizanul Merei, echipă care a încheiat campionatul 2010-2011 al Ligii a III-a pe locul al 13, în seria a doua.
Formaţia antrenată de Viorel Ciucaşu a reluat pregătirile de două săptămâni, perioadă în care a disputat mai multe partide de verificare, printre partenerele sale de joc numărându-se şi Conpet Cireşu, gruparea care, în această vară, a promovat în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării.
La Fortino sunt mai mulţi jucători în probe, însă, pentru partida de miercurea viitoare, în lotul echipei din Ianca nu va surveni nicio noutate faţă de sezonul anterior.
"Ca de obicei, obiectivul nostru este victoria, vrem să accedem în faza următoare a competiţiei. Cu cât vom disputa mai multe partide tari, cu atât şansele noastre într-o evoluţie bună în campionatul următor cresc considerabil. Ştiu că vom întâlni o echipă cu experienţă, dar şi noi vrem să facem o figură frumoasă, mai ales că vom evolua în faţa propriilor spectatori", a declarat Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino Ianca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii