Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fortino a fost eliminată din Cupa României

Şansa nu i-a surâs echipei Fortino în manşa a treia a Cupei României la fotbal, pentru că în această rundă adversară i-a fost una dintre cele mai bune formaţii din seria a II-a a Ligii a III-a, Unirea Slobozia. Şi firesc, gruparea din Slobozia a obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei.
Toate cele trei goluri ale ale învingătorilor au fost marcate de Viorel Gheorghe, un jucător format la Petrolul Ianca şi care a fost o perioadă coechipier cu actualul antrenor al echipei Fortino, Viorel Ciucaşu.
Cu toate că a întâlnit o echipă care a încheiat sezonul trecut pe podium, iar acum se pregăteşte pentru promovare, Fortino, fără Ionel Gatiu şi Postolea accidentaţi, a făcut o figură frumoasă şi doar neşansa a făcut ca echipa din Ianca să nu înscrie măcar golul de onoare. Gazdele partidei şi-au creat câteva ocazii de gol, însă Mâţă, Sorin Butiseacă şi Toni nu au reuşit să-l învingă pe portarul advers.
"Am întâlnit o echipă puternică a Ligii a III-a, care a dominat jocul, însă şi noi puteam marca măcar o dată, ocazii am avut. Am plătit tribut fazelor fixe, trei cornere, trei goluri. Acum ne pregătim pentru derby-ul din prima etapă a Ligii a IV-a, la Victoria Traian va fi un meci foarte dificil, pe care trebuie să-l trecem cu bine", a declarat Viorel Ciucaşu.

Fortino: Durbacă - Constantin, Mladin, Stănciulescu, Stanciu - Toni (Vâlcu), Zăgan, Irimia, Mâţă (Tărcatu) - S. Butiseacă, Iliescu (C. Gatiu).
Categorie articol: 

Comentarii