Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Folk de Seară la Casa de Cultură

membrii grupului „Generaţii” vor cânta sâmbătă seara în sala mare a Casei Memoriale „Petre Ştefănescu-Goangă”, din Piaţa Poligon nr. 2

 

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, de la ora 17:30, la Casa de Cultură a Municipiului Brăila va avea loc un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generaţii”. Spectacolul, intitulat „Folk de seară” va avea loc în sala mare a Casei Memoriale „Petre Şfănescu-Goangă”, din Piaţa Poligon nr. 2.

Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă şi având ca motivaţie principală bucuria de a cânta şi de a fi împreună, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi. Potrivit informaţiilor furnizate de Emanoil Ciucaşu, managerul Casei de Cultură, sâmbătă seara vor cânta: Ioana Axente, Mara Măciucă, Andra Turcu, Cristina Buţea, Diana Ciortan, Aida Stan, Corina Pîrgaru şi Raluca Tănase.

Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998 şi este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 25 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei culturale.

 
Categorie articol: 

Comentarii