Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Mironcic este lider in top 10 la kaiac-canoe

Luni, 4 decembrie, de la ora 14.00, in incinta Bazei de antrenament "Nicolae Navasart", va avea loc premierea sportivilor care au obtinut cele mai bune rezultate in 2006 la kaiac-canoe.
Locul intii in acest clasament intocmit pe data de 22 noiembrie de catre Federatia Romana de kaiac-canoe il ocupa Florin Mironcic (foto), un canoist care a debutat in marea performanta sub bagheta antrenorului emerit Marin Blindu la CSM Braila, dar care in 2002 s-a transferat la clubul bucurestean Dinamo.
In acelasi top, Vasile Stefan, fostul elev al antrenorului emerit Ionel Baciu, cel care a deprins tainele kaiacului la aceeasi grupare braileana ocupa unul dintre locurile 8-10, la egalitate cu Marian Baban si Alin Anton. Din anul 2001, cind a devenit campion european de juniori sub culorile CSM-ului brailean, Vasile Stefan a trecut in curtea clubului Steaua Bucuresti.
"Faptul ca doi fosti sportivi ai nostri sint in top 10 la kaiac-canoe in 2006 ne dau motive de satisfactie si fara modestie trebuie sa precizez ca si CSM-ul, ca recompensa a primit puncte la finalul ciclului olimpic trecut de pe urma celor doi valorosi sportivi. Este inca o dovada a verticalitatii noastre in ceea ce priveste atitudinea pentru performanta. Si sportivii care figureaza in cadrul sectiei de la Braila vor intra in topuri la celelalte categorii de virsta. Cu doua medalii la europenele de tineret in acest an Paul Podgoreanu, care este intens curtat de Dinamo va fi intre cei mai valorosi sportivi la aceasta categorie de virsta, iar la juniori vom fi reprezentati la virf de Ionut Stoian si Stefan Bogdan" a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii