Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Ivan si Florin Christescu au facut o ultima repetitie inaintea Cupei Romaniei

Simbata trecuta, la sala de box a CSM-ului a avut loc o gala de verificare, la care au participat pugilisti de la CS Mizil, Conpet Ploiesti si bineinteles de la clubul organizator. Toate meciurile au fost viu disputate, unele dintre ele fiind chiar de o valoare apropiata celor oficiale.
La fel ca si la celelalte reuniuni, boxerii braileni au fost cei care au cistigat cele mai multe intilniri, iar printre invingatori s-au numarat seniorii Florin Ivan si Florin Christescu precum si cei de la categoriile de virsta mai mici, Alexandru Encutu, Danut Encutu, Stanel Moisoiu, Bogdan Musat, Petrica Badea, Florin Lambru si Nicusor Suciu.
"Ca de obicei, la fiecare inceput de an competitional incercam sa organizam, sau sa participam la cit mai multe gale pentru a asigura boxerilor nostri o pregatire cit mai buna in vederea competitiilor nationale. Simbata trecuta am fost noi in calitate de gazda a unei astfel de actiuni si pot afirma ca ne-am atins scopul. Ivan si Christescu au facut o verificare utila inainte de a participa la Cupa Romaniei, competitie ce se va derula saptamina viitoare, iar cadetii si juniorii si-au mai trecut in cont citeva meciuri. Sint multumita de actualul nivel de pregatire al sportivilor nostri si cred ca ne vom atinge obiectivele in acest an, in care, cu siguranta vom organiza si la Braila o etapa de zona" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii