Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Ivan - Razvan Popa, locul al 3-lea la raliul Prieteniei Brăila Dobrich

• ediţia a 34-a a fost câştigată de fraţii Galin şi Shabla Grancov • “Ultima specială de la bulgari a fost cea care a decis componenţa podiumului”, a precizat Valentin Nemţanu

 

Ediţia a 34-a a raliului Prieteniei Brăila -  Dobrich s-a încheiat cu victoria echipajului bulgar format din fraţii Galin şi Shabla Grancov.

La competiţia din acest an, care a început la Brăila, s-au aliniat la start 21 de echipaje, iar acestea au participat la şapte probe speciale după care s-a plecat spre Slobozia, unde s-au mai derulat două speciale. Raliul transfrontalier s-a încheiat în Bulgaria, cu alte opt etape speciale.

La finalul competiţiei pe primul loc s-a clasat echipajul din Bulgaria format din Galin Grancov şi Shabla Grancov din Dobrich, care au concurat pe un Citroen  Saxo, locul al doilea a fost adjudecat de bucureştenii Mihai  Alexandrescu - Annemarie Ghibernea, iar pe poziţia a treia s-au clasat brăilenii Florin Ivan - Razvan Popa care au concurat pe un Mitsubishi.

“A fost o participare puternică, anul acesta cap de afiş au fost patru maşini cu o capacitate cilindrică de peste 2000 cmc. Ultima specială de la bulgari a fost foarte interesantă. Ea s-a desfăşurat pe distanţa de 3 km, cu urcare şi coborâre de pe un pod, şi a fost cea care a decis componenţa podiumului. Cel mai experimentat echipaj, Nikolay Kortelov - Nasko Tzonev, era în frunte dar cei doi bulgari au făcut o greşeală care i-a costat, au primit o penalizare destul de mare care i-a scos din zona primelor trei locuri. Competiţia a fost câştigată de fraţii Galin şi Shabla Grancov, ei au făcut minimum de greşeli, au fost combativi şi constanţi. O surpriză plăcută au făcut-o cei doi bucureşteni, care la prima lor competiţie de acest gen au reuşit o clasare pe locul al doilea. Brăilenii Ivan şi Popa s-au clasat pe locul al treilea”, ne-a declarat Valentin Nemţanu, unul dintre organizatorii raliului.
Categorie articol: 

Comentarii