Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Anghel a cistigat ultimul concurs de sah din 2005 rezervat seniorilor

Duminica, 18 decembrie, s-au incheiat intrecerile din cadrul Campionatului Judetean de sah pentru seniori, competitie la care au participat 20 de jucatori de la cele trei cluburi brailene, Orizont 64, CSO Ianca si Energia. Dupa disputarea celor 9 runde clasamentul pe podium a avut urmatoarea configuratie: 1. Florin Anghel 7,5 puncte, 2. Constantin Guzgulea 7 puncte, 3. George Stan 6,5 puncte.
Arbitrul concursului, Stefan Gonciar, a mai acordat un premiu special pentru cea mai frumoasa partida din campionat. Acest premiu i-a revenit tot invingatorului Florin Anghel. Pentru a doua oara consecutiv in acest an, locul intii la juniori a fost ocupat de talentatul jucator al clubului Orizont '64, Daniel Martian, sportiv de numai 12 ani, pregatit de candidat maestru Ionel Balcan.Tinarul sahist al clubului Orizont 64 a reusit in acest concurs o victorie de senzatie. El l-a invins in runda a opta pe unul dintre campionii judeteni de seniori din 2005, Nicolae Lungu. Acumulind 5 puncte in 9 runde, Daniel Martian a ocupat locul al cincilea in clasamentul general al competitiei.
"De cind si-a intensificat pregatirile Martian a obtinut rezultate notabile. A cistigat trei turnee de juniori cu procentaj de suta la suta, iar in altele doua a ocupat aceeasi pozitie la juniori desi a evoluat in compania seniorilor. Sper ca in luna aprilie 2006 sa se afle in forma maxima si sa obtina calificarea in finala Campionatului National de juniori" a declarat, la finalul concursului, antrenorul Ionel Balcan.

Astazi, incepe cea de a treia editie a Cupei Braicar la sah

In perioada 22 - 23 decembrie la sediul central al SC Braicar SA se vor derula intrecerile din cadrul celei de a treia editii a Cupei Braicar, competitie organizata de sindicatul liber Transloc. Ca de fiecare data, Ionel Piticas va fi sprijinit la aceasta actiune de catre directorul general al Braicar, Cornel Sandulescu. Turneul va demara astazi, la ora 15.00 numarul rundelor se va stabili in functie de numarul participantilor.
Primele doua editii au fost cistigate de candidat maestru Cristian Dan, jucator legitimat la clubul brailean Orizont 64.
Arbitrul turneului este Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii