Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florian Pittis a fost inmormintat pe Aleea Artistilor de la Bellu

In jur de 300 de oameni, printre care Virgil Iantu si George Ivascu, l-au condus pe ultimul drum pe Florian Pittis, care a fost inmormintat, ieri, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.
Dupa o slujba la Teatrul Bulandra si o scurta oprire pe drum la sediul radioului public, cortegiul funerar a ajuns la cimitir in jurul orei 14.30.
Sicriul cu trupul neinsufletit al artistului a fost purtat pe umeri de mai multi apropiati, printre care prezentatorul de televiziune Virgil Iantu.
A plouat pe aproape toata durata funeraliilor. Ultimele aplauze pentru actor s-au impletit cu lacrimile celor prezenti. S-au aflat la cimitir colegi de la Radio3net, membri ai masoneriei, reprezentanti si suporteri ai clubului Rapid, care au cintat imnul echipei si scandarea "Te vom iubi mereu". Multi tineri si-au luat ramas bun de la artist, iar dintre ei, citiva au cintat piese ale trupei Pasarea Colibri.
Florian Pittis a fost inmormintat aproape de Amza Pellea, Laura Stoica si Ion Popescu Gopo.
Actor, regizor, interpret de folk, om de radio si televiziune, Florian Pittis a murit duminica, la Institutul Oncologic. Avea 63 de ani.
Postul Radio3net, pe care l-a infiintat si condus, se va numi de acum inainte Radio3net - Florian Pittis, a decis Societatea Romana de Radiodifuziune.
In ultimele doua zile, sute de oameni i-au adus un ultim omagiu lui Florian Pittis.
Categorie articol: 

Comentarii