Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florentin Petre a susţinut prima conferinţă de presă ca antrenor al Daciei Unirea

• tehnicianul a vorbit despre proiectul pe care şi l-a propus la Dacia Unirea şi despre situaţia actuală de la clubul brăilean • Petre a făcut un apel către autorităţile locale, pe care le roagă să ajute financiar clubul de fotbal care la anul va împlini 100 de ani şi a prefaţat partida de sâmbătă, din deplasare, cu FC Argeş.

 

Ieri, antrenorul Daciei Unirea, Florentin Petre, a organizat o conferinţă de presă la stadionul Municipal, la care a fost însoţit de portarul Raul Avram, căpitanul de echipă al Daciei Unirea, şi de Marian Oprea, din partea Asociaţiei Suporterilor Daciei Unirea.

Cu acest prilej, tehnicianul a vorbit despre proiectul pe care şi l-a propus la Dacia Unirea, apoi despre situaţia actuală de la clubul brăilean, făcând şi un apel către autorităţile locale, pe care le roagă să ajute financiar clubul de fotbal care la anul va împlini 100 de ani. Totodată, Petre a prefaţat partida de sâmbătă, din deplasare, cu FC Argeş.

“Din cauza lipsei unui buget, echipa s-a încropit pe ultima sută de metri şi normal că lotul nu a fost unul care să facă faţă rigorilor Ligii a II-a. Iar acest lucru este reflectat de locul pe care îl deţine Dacia Unirea în clasament. Eu am venit cu entuziasm şi cu un plan care să salveze echipa de la retrogradare. Iar acesta nu este un obiectiv nerealizabil numai că avem nevoie de sprijinul oficialităţilor locale. Avem nevoie de un buget care să ne permită să restructurăm lotul. Dacia Unirea are juniori valoroşi precum Ciucureanu, Băluţă, Robu, Mihalcea sau Niţă, dar aceştia pot creşte în valoare numai lângă fotbalişti cu experienţă. Dacă vom fi sprijiniţi financiar, în iarnă avem nevoie urgentă de doi fundaşi centrali, de doi mijlocaşi centrali, doi atacanţi şi un portar. Iar dacă reuşim să facem aceste transferuri, în 2019, când se vor împlini 100 de ani de existenţă, Dacia Unirea va sărbători evenimentul prin menţinerea în Liga a II-a, apoi ne vom putea stabili şi obiective ceva mai pretenţioase”, a declarat Florentin Petre.

Antrenorul principal al Daciei Unirea a lăsat să se înţeleagă că deja s-a renunţat la o serie de jucători care nu puteau face faţă în Liga a II-a, dar nu a vrut să dea nume. Însă cu siguranţă este vorba despre Maxin, William Djoko, Luke. De asemenea, accidentat destul de serios, Liviu Gheorghe nu va mai evolua în acest an pentru formaţia brăileană.

Petre a vorbit şi despre jocul de la FC Argeş: “Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă bună care are în lot jucători cu experienţa primului eşalon fotbalistic, un antrtenor foarte bun, dar noi mergem cu dorinţa de a face un joc bun şi de ce nu să obţinem un rezultat pozitiv. Va lipsi din lot Raul Vitan, accidentat, dar avem soluţii şi sper să facem o figură frumoasă”.
Categorie articol: 

Comentarii