Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiul lui ”Cațali”, implicat în altercația din trafic de pe Calea Călărașilor

* unul dintre șoferii care s-au șicanat pe Calea Călărașilor, miercuri seara, apoi au ajuns pe strada Celulozei, în zona Șantierului Naval și s-au luat la bătaie, este Bogățeanu Dorinel Ionuț, fiul lui Constantin Bogățeanu, zis ”Cațali”, ucis în 2002 * polițiștii au spus că nu a fost vorba de răzbunare, ci de un conflict în trafic * Bogățeanu a ajuns la spital cu nasul spart

 

 

Fiul interlopului ”Cațali” a fost unul dintre șoferii implicați în altercația produsă miercuri seara, în zona Șantierului Naval din municipiu. Bogățeanu Dorinel Ionuț, fiul lui Constantin Bogățeanu, zis ”Cațali”, ucis în 2002, se afla la volanul autoturismului Peugeot și s-a șicanat în trafic cu șoferul unui auto Opel, condus de un tânăr de 24 de ani, Laurențiu A. Fiul lui Cațali l-ar fi urmărit pe celălalt, pe strada Celulozei, asta după ce acesta din urmă l-ar fi deranjat în trafic cu anumite expresii, acuzându-l că nu i-a acordat prioritate de trecere. La rândul său, Bogățeanu ar fi spus că celălalt șofer mergea prea încet și l-a certat. Cel mai probabil, adevărul este undeva la mijloc, mai ales că fiecare dintre șoferi își susține punctul său de vedere. Cert este că șoferii implicați, Bogățeanu Ionuț de 29 de ani și celălalt de 24 de ani s-au tamponat cu mașinile, acestea fiind serios avariate, apoi s-au luat la bătaie. Au dat amândoi, după cum au stabilit anchetatorii, însă numai Bogățeanu a ajuns la spital, el fiind diagnosticat cu ”contuzie piramidă nazală”.

În timpul agresiunii nu au fost folosite arme albe, ci s-au dat lovituri cu pumnii.

După cum v-am iformat, potrivit polițiștilor, miercuri seara, în jurul orei 20.00, un tânăr de 29 de ani din Vărsătura și altul de 24 de ani din Brăila se deplasau cu autoturismele Peugeot, respectiv Opel pe Calea Călărașilor. După o șicanare în trafic, cei doi șoferi s-au tamponat și s-au agresat reciproc, în zona Șantierului Naval, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de polițiști. În tamponare a mai fost implicat și un al treilea autoturism, acesta fiind acroșat în timp ce se deplasa regulamentar pe șosea.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.
Categorie articol: 

Comentarii