Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Firmele brailene sprijina Olimpiada Internationala a National Geographic

Firmele brailene nu au refuzat Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT), atunci cind acesta a solicitat un sprijin financiar pentru a putea asigura transportul si cazarea elevilor si profesorilor la Olimpiada Internationala organizata la San Diego, California, SUA, de catre National Geographic. Romania va fi reprezentata de trei elevi: Alexandru Barbu - Slatina, Monica Ciobanu - Zimnicea si Vlad Macovei - Bucuresti. Pentru ei Ministerul Educatiei trebuie sa asigure transportul si cazarea. Efortul MECT este sprijinit si de firmele brailene "Noble House Didact", "Orient Expres" si "Eleny" si de filiala braileana a Clubului "Kiwanis". Suma cu care va fi spijinit MECT este de 3.000 de lei.
"Acesti copii exceptionali care reprezinta Romania la o asemenea competitie internationala merita tot sprijinul nostru pentru ca ei nu au posibilitati materile, iar efortul lor intelectual si talentul lor trebuie recompensat, chiar daca acesti copii nu sint din Braila", a precizat Marioara Rosioru, presedintele Clubului "Kiwanis", filiala Braila, motivul pentru care a raspuns solicitarii MECT.
Olimpiada Internationala organizata de National Geographic se va desfasura in perioada 5 - 10 august la San Diego, California, SUA.
Categorie articol: 

Comentarii