Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Finul lui Tudose, prefectul Paladi, este bun şi pentru liberali! Mai ţineţi minte când Paladi se ruga să nu ningă în Brăila, că el nu ştie ce să facă?

Adrian-George Paladi, adică finul lui Mihai Tudose, va rezista ca prefect al Brăilei şi în noul Guven PNL condus de Ludovic Orban.Este al treilea guvern în care rezistă Paladi.

Ok, în primul guvern condus de naşul său, Mihai Tudose, am înţeles că mai degrabă venea sfârşitul lumii decât să pice Paladi din funcţia de prefect.

Dar, fraţilor, apoi a venit Guvernul Dăncilă, cu care Tudose a fost la cuţite. Nu chiar de la început, dar după ce plecat la ProRomânia a şters pe jos cu Guvernul Dăncilă. Un lucru bun, nimic de zis, căci şi eu (sau alţi români) am şters pe jos cu Guvernul Dăncilă.

Dar Mihai Tudose îl avea pe finul său reprezentant în teritoriu (la Brăila) fix al Guvernului Dăncilă. Cu toate astea, George Paladi a rezistat în mod ciudat. O fi competenţa de vină, nu-i aşa? Paladi şi cu Rîndunică ce au mai rămas competenţi în Brăila asta…

Potrivit legii, George Paladi nu putea fi demis mai devreme de un an de la momentul numirii în funcţia de prefect al Brăilei. Însă acest termen a expirat în decembrie 2018.

Iată că acum suntem aproape de decembrie 2019, iar finul George Paladi este bine mersi în funcţie. Mai mult, “Paladi merge mai departe”, vorba filmului, în sensul că se pregăteşte să aibă continuitate şi într-un Guvern PNL.

Ştiu, ştiu, veţi spune că menţinerea lui Paladi în noul Guvern Orban se datorează faptului că naşul Tudose de la Bruxelles, prin câţiva parlamentari ProRomânia, a votat moţiunea de cenzură depusă împotriva lui Dăncilă.

Nici vorbă: aici este vorba de competenţă, de faptul că Paladi e un profesionist 200%, care în prima lui iarnă ca prefect se ruga public ca ninsoarea să ocolească cât mai mult Brăila, până înţelege şi el care-i treaba cu funcţia pe care tocmai i-o dăduse naşu’ Tudose. (Mai Mult Ca Imperfectu)
Categorie articol: 

Comentarii