Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filtre rutiere în acţiune la intrările şi ieşirile din municipiu

• în ultima săptămână, poliţiştii au efectuat 28 de filtre, ocazie cu care au constatat 4 infracţiuni şi 26 de contravenţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 11.730 lei

 

Zilnic, poliţiştii brăileni acţionează, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere de intrare în municipiul Brăila, cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale. Se desfăşoară acţiuni specifice pentru depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii.

Poliţiştii rutieri au ca principal obiectiv şi reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 1 – 7 februarie, poliţiştii au efectuat 28 de filtre, ocazie cu care au constatat 4 infracţiuni şi 26 de contravenţii. Astfel, au fost aplicate 26 de  amenzi în valoare totală de 11.730 lei, dintre care 25 pentru nerespecarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi una la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Categorie articol: 

Comentarii