Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivalul de şah de la Tulcea şi-a desemnat campionii

La ediţia a III-a a Festivalului Internaţional de Şah de la Tulcea
au participat săptămâna trecută în jur de 100 de jucători, din cinci judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova şi Bulgaria, cel mai mic participant având 5 ani, iar cel mai in vârstă - 77 de ani.
Printre concurenţi s-au regăsit atât jucători, cât şi Iulian Preda, instructorul clubului brăilean "Micul prinţ".
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Cornelia Trâmbiţaşu, care s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă, copii 12 ani, şahista brăileană fiind recompensată de către organizatori şi cu un premiu în bani, pe lângă cele tradiţionale, o diplomă, o cupă şi o medalie.
La copii şi juniori, pentru clubul brăilean au mai concurat Teodora Arsene, George Chiriac, Dorin Dincă şi Bogdan Gherasim, toţi având evoluţii meritorii în compania unor adversari cu o mai mare experienţă.
La secţiunea seniori, unde s-a jucat tot sistem elveţian pe durata a 7 runde, instructorul Iulian Preda a acumulat 4 puncte şi jumătate şi s-a clasat pe locurile 8-11.
"Ţinând cont de faptul că majoritatea copiilor noştri sunt la început de carieră în şah, consider evoluţiile lor în creştere. Cornelia Trâmbiţaşu a confirmat încă o dată forma bună din acest an", a declarat instructorul Iulian Preda.




Categorie articol: 

Comentarii