Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Steaua este performera etapei a III-a a Cupei Romaniei

Miercuri, dupa-amiaza, s-au disputat patru partide din cadrul celei de a treia etape a Cupei Romaniei la fotbal, runda in care au ajuns cele mai bune formatii din Campionatul Judetean.
Avintul Chiscani a cistigat, mult mai usor decit o arata scorul, disputa din deplasarea de la Stancuta, iar AS Jirlau s-a impus la scor de forfait in fata Tractorului din Viziru. Spicul Zavoaia nu s-a prezentat la Galbenu si a pierdut la masa verde intilnirea cu Viitorul.
Scorul zilei s-a inregistrat la Cazasu, 6-0 pentru FC Steaua Braila in confruntarea cu Infratirea Gemenele. Confirmind forma ascendenta consemnata inca din partida de campionat, cind au invins cu 10-0 Pandurii Tudor Vladimirescu elevii lui Dumitru Bulancea si Florin Latu au bifat un nou succes la scor, in fata unui adversar care si-a aparat cu ardoare sansele.
FC Steaua a deschis scorul prin Marius Mihaila dupa o centrare foarte buna a lui Gagu, iar pina la pauza a mai marcat de inca doua ori prin Gagu si Lupascu. In partea secunda alti trei jucatori si-au trecut numele pe lista marcatorilor, Bratu, Bardas si Iorga. Jucatorul meciului a fost insa portarul echipei invingatoare, Marius Serbu care pe linga trei-patru interventii foarte inspirate a reusit sa apere si un penalty in repriza a doua.
FC Steaua a evoluat in urmatoarea formula: Serbu - Mihaila, Bardas, Subtirica, Antohi - Martinescu, Olmazu, Gagu, Bratu - S. Ion, Lupascu. In repriza a doua la invingatori au mai evoluat Jica, Buhai, Iorga si Tanu.

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a:
FC Steaua Braila - Infratirea Gemenele 6-0
Stanriz Stancuta - Avintul Chiscani 0-1
AS Jirlau - Tractorul Viziru 3-0
Viitorul Galbenu - Spicul Zavoaia 3-0 neprezentare
Categorie articol: 

Comentarii