Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Favoritele s-au impus în prima etapă a turneului play-off din Liga a V-a

• lider este Voinţa Plopu, care are un golaeraj mai bun decât celelalte două formaţii de pe podium • cu un hat trick, Mihai Popa a fost golgeterul primei etape

 

Prima etapă a turneului play-off din Liga a V-a a confirmat aşteptările: liderul Seriei a II-a, ACSC Cazasu, şi primele două clasate din Seria a III-a, Viitorul Cireşu şi Voinţa Plopu au debutat cu dreptul.

Partida cea mai interesantă s-a derulat la Cazasu, acolo unde, contrar cursului jocului, Dacia Berteşti a condus cu 2-0 în minutul 16, după “dubla” realizată de Băjenaru. Formaţia din Cazasu a continuat să dicteze ritmul jocului şi a reuşit să restabilească egalitatea, 2-2, în minutul 30, tot după o “dublă”, realizată de această dată de Luchian, iar opt minute mai târziu, după golul lui Avramescu echipa din Cazasu a trecut în avantaj, 3-2, acelaşi scor fiind consemnat şi la pauză. ACSC Cazasu a dominat autoritar în repriza a doua şi a mai înscris o dată prin Avramescu, 4-2, însă scorul final, 4-3 pentru gazde, a fost stabilit în minutul 84 de George Capbun.

Campioana Seriei a III-a, Viitorul Cireşu, pentru care Mihai Popa a realizat un hat trick, s-a impus cu 4-2, în partida cu formaţia care a câştigat titlul judeţean în Seria I, Dinamic Unirea. Echipa vizitatroare a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 70, Adrian Magearu fiind trimis la cabine după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben

Voinţa Plopu s-a impus cu 4-1, tot pe teren propriu, în partida cu Gloria Movila Miresii, jucătorul meciului fiind Colniceanu, autor a două goluri. 

După prima etapă a turneului play-off, ordinea pe podium este următoarea: 1

Voinţa Plopu 3 puncte (golaveraj: 4-1), 2 Viitorul Cireşu 3 puncte (4-2), 3 ACSC Cazasu 3 puncte (4-3).

 

Rezultatele şi marcatorii primei etape a turneului play-off:

ACSC Cazasu II – Dacia Berteşti 4-3 (3-2)

Luchian (min. 26, 30), Avramescu (min. 38, 77) / Băjenaru (min. 13, 16), G.  Capbun (min. 84)

Voinţa Plopu – Gloria Movila Miresii 4-1 (1-0)

Vasile (min. 8), Colniceanu (min. 56, 59), Irimia (min. 69) / Gorcioaia (min. 64)

Viitorul Cireşu – Dinamic Unirea 4-2 (3-2)

M. Popa (min. 9, 44, 75), Drăgan (min. 15) / Leonte (min. 2), Crăciun (min. 37)
Categorie articol: 

Comentarii