Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Farsa unui celebru actor de comedie

Actorul de comedie, producătorul şi umoristul Mel Brooks, în vârstă de 88 de ani, a făcut o nouă farsă luni, lăsând amprenta unei mâini cu şase degete în cimentul din faţa celebrului Chinese Theatre din Hollywood.
Mel Brooks s-a prezentat la ceremonie purtând o haină albă, cravată asortată, cămaşă şi pantaloni negri. "Doamnelor şi pantofii mei, vreau să vă mulţumesc că sunteţi aici şi că participaţi la această glumă minunată", a declarat Mel Brooks, cunoscut pentru comedia "Producătorii/ The Producers" (1968) şi numeroase parodii reuşite, precum "Tânărul Frankenstein/ Young Frankenstein" (1974), în care a jucat alături de colaboratorul său preferat, Gene Wilder.
"Sunt aproape onorat să particip la această ceremonie", a continuat actorul, mulţumind publicului pentru faptul că a avut "curajul de a veni pentru a asista la aşa ceva".
După ce şi-a lăsat amprentele mâinilor în ciment, actorul american şi-a arătat palmele şi a început să îşi numere degetele: cinci la mâna dreaptă şi şase la mâna stângă. "La ce-i foloseşte al şaselea deget? îl ajută să bată mai repede la maşina de scris", au glumit fanii actorului pe Twitter.
Mel Brooks, al cărui nume real este Melvin Kaminsky, s-a născut în cartierul newyorkez Brooklyn în 1926, într-o familie evreiască. A debutat în acelaşi timp cu Woody Allen, în "Your show of show", în anii 60, înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuţi regizori şi producători din anii 70, cu filme precum "Producătorii", "Douăsprezece scaune", "Şei în flăcări" şi "Comedie mută 77".
Chinese Theatre reprezintă una dintre principalele atracţii turistice din Los Angeles, cu peste 5 milioane de vizitatori pe an. Zeci de staruri de cinema şi televiziune au acceptat să participe la astfel de ceremonii prin care îşi lasă amprentele în cimentul de la Hollywood, printre acestea numărându-se vedete de prim rang ale industriei de divertisment, precum Douglas Fairbanks, Gloria Swanson, Jean Harlow, Clark Gable, John Wayne, Jack Nickolson şi Robin Williams.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii