Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Faleza va capata o noua fata

Primarul Cibu este hotarit ca in acest an sa schimbe aspectul Falezei astfel incit brailenii sa nu se mai plinga de faptul ca nu au trotuare, ca sint prea multe gropi sau ca nu au grupuri sanitare.
Licitatia pentru reabilitarea Falezei a fost cistigata de doua firme straine, una spaniola si una portugheza, care sint asteptate cit mai repede la Braila, mai ales ca lucrarile ar fi trebuit sa inceapa la 1 aprilie. "Toata Faleza va fi reabilitata, se vor face asfaltari, trotuare, si vor fi amenajate sapte grupuri sanitare. Bineinteles ca nu vom fi de acord sa amplasam atitea grupuri sanitare pe o distanta atit de mica. Este prea mult, mai ales ca aceste grupuri vor fi construite individual si fiecare va include mai multe toalete", a spus Cibu.
Primarul este nemultumit insa de faptul ca la aceasta licitatie nu au putut participa si firme romanesti, din cauza conditiilor impuse. "Nu inteleg de ce sa se acorde cistig de cauza unor firme straine care oricum nu vin cu forta de munca pentru efectuarea acestor lucrari", a spus Constantin Cibu.
Categorie articol: 

Comentarii