Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN. Jaf ca-n filme la Paris. Ţinta: coloana oficială a unui prinţ saudit

Coloana oficială a unui prinţ saudit a fost atacată duminică seara la Paris de un comando înarmat, care a furat 250.000 de euro şi a fugit, a anunţat luni o sursă din cadrul poliţiei. Coloana formată din mai multe maşini, care se îndrepta către aeroportul Bourget situat la 15 kilometri nord de capitala franceză, a fost atacată între orele 21.00 şi 22.00 (22.00-23.00 ora României), la ieşirea din Paris. În urma atacului, nimeni nu a fost rănit, precizează Mediafax
Potrivit cotidianului Le Parisien, agresorii, înarmaţi cu puşti de asalt de tip kalaşnikov, au furat şi documente "sensibile". Convoiul plecase de la ambasada Arabiei Saudite, potrivit posturilor de radio RMC şi Europe 1. Maşina jefuită era un vehicul aparţinând serviciului administrativ. Aceasta a fost furată şi găsită apoi arsă, a precizat sursa din cadrul poliţiei.
"Este destul de inedit ca jaf, erau în mod evident informaţi, este destul de rar un astfel de mod de operare", a subliniat sursa citată. Niciunul dintre autori nu a fost arestat până în prezent. Ancheta a fost încredinţată Brigăzii de combatere a criminalităţii din cadrul Poliţiei judiciare pariziene.
Like / Share

Comentarii