Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN. Fiica lui Putin s-a mutat din Olanda imediat după doborârea avionului de pasageri deasupra estului Ucrainei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit în Olanda în ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat şi primarul oraşului în care acestea avea un apartament, Hilversum, a cerut expulzarea ei. Şi-a cerut apoi scuze pentru aceste declaraţii, afirmând că cerinţa sa "nu a fost înţeleaptă", dar a venit "din sentimentul de neputinţă", scrie Daily Mail, preluat de ziarul Adevărul. Însă Maria Putin n-a aşteptat să vadă reacţii mai bune şi a părăsit Olanda.
Maria Putin, în vârstă de 29 de ani, locuia încă de anul trecut la Haga, alături de partenerul ei olandez. Acesta se numeşte Jorrit Faasen, are 34 de ani şi cei doi aveau un apartament într-o zonă de lux a capitalei Olandei. Cuplul s-ar fi căsătorit în 2009, dar nu există documente oficiale care să confirme această informaţie.Motivul pentru care primarul Pieter Broertjes a cerut deportarea, deşi a revenit asupra declaraţiilor, este suportul pe care Putin l-a oferit separatiştilor din estul Ucrainei, care au doborât zborul Malaysia Airlines MH17.
Mirror informează că Maria şi Jorrit au plecat din Olanda şi cel mai probabil s-au retras pentru o vreme în Rusia. Unul dintre locuitorii complexului în care şi aceasta avea apartament a spus că n-a mai văzut-o încă de când avionul a fost doborât. „S-a mutat în urmă cu un an, dar a fost o prezenţă destul de discretă. Odată ce s-a aflat cine este, s-au cam stârnit valurile. Şi acum s-a întâmplat asta. E clar că nu se face vinovată de acţiunile tatălui său, dar nu vrem în zonă oameni care protestează", a spus unul dintre vecini.
Maria Putin locuia la peste 20 de kilometri de aeroportul de unde a decolat cursa MH17. Printre cele 298 de victime ale acesteia, se numără 193 de olandezi. „Maria Putin ar putea să nu aibă legătură cu asta. Totuşi, tatăl ei este foarte puternic şi cred că ar fi putut să trimită forţe militare ruse la locul prăbuşirii pentru a păzi trupurile victimelor în ultimele zile. Totuşi, a decis să nu o facă", a declarat tatăl unei adolescente olandeze decedate în urma tragediei aviatice.
Like / Share

Comentarii