Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Explozie intr-un apartament din blocul Turn

Ieri seara, o lucrare neautorizata ce viza desfiintarea unei conducte de gaze dintr-un apartament din blocul Turn de pe Calea Galati a avut un final tragic. Trei persoane au ajuns la spital cu arsuri pe fata si pe miini dupa ce au fost surprinse de suflul unei explozii generate de taierea unei conducte sub presiune.
Cei trei fusesera angajati de proprietarea apartamentului, ce dorea sa-si modernizeze locuinta si sa scape de teava veche de gaze si nu erau autorizati pentru aceasta interventie. Fara sa intrebe pe nimeni daca teava mai era sau nu functionabila, muncitorii s-au apucat de taiat, cu un aparat abraziv. Au executat o taietura la un capat al tevii, ceea ce a dus la acumularea gazului, si cind au incercat sa taie teava si in cealalta parte, au sarit in aer.
La fata locului au fost directionate echipaje responsabile sa intervina in astfel de situatii, cum ar fi cele ale Distrigaz, Pompierilor, Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare si Inspectoratului Teritorial de Munca. Alimentarea cu gaz a fost imediat intrerupta, iar zona a fost asigurata pentru a nu se inregistra alte incidente. Victimele au fost transportate la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, pentru ingrijiri medicale. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii