Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Excursii in natura, in locul drogurilor

Directia Judeteana pentru Tineret (DJT), Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CEPECA) si liceeni braileni au derulat in luna iulie proiectul "Tinerii voluntari aleg natura". Scopul activitatilor a fost implicarea adolescentilor in campanii de educatie ecologica si de combatere a consumului de droguri.
Proiectul a fost sustinut si de Inspectoratul Scolar Judetean si de mai multe unitati de invatamint din Braila. Copiii au organizat si un atelier de lucru la Slanic Prahova. "Cadrul natural unde s-au desfasurat activitatile, Salina “Unirea”, a constituit un bun prilej de recompensare si motivare pentru participanti pentru a se implica in viitor in proiecte constructive pentru tineri. Voluntarii au avut prilejul sa participe la actiuni de prevenire a consumului de droguri. Pe parcursul proiectului am beneficiat si de sprijinul dr. Marcela Urda", ne-a declarat Olga Condrat, coordonator al proiectului.
Reprezentantii DJT au precizat ca tinerii au participat in acest fel la un seminar de educatie nonformala. Costurile proiectului s-au ridicat la 600 de lei. Printre copiii care au participat la atelierul de lucru de la Slanic Prahova se afla: Claudiu Ionescu, Teodora Gavrila, Oana Ioanitescu, Ioana Baigus, Cosmin Musat, Alina Tanasescu, Loredana Tanasescu, Loredana Pavel, Raul Dumitrascu, Anca Pascu, Andreea Sasu, Ionut Stefan, Mihai Dima, Ionut Surdu. "Noi cistigam din fiecare activitate pe care o desfasoara Directia Judeteana pentru Tineret. Este mare lucru sa stii sa pledezi pentru o cauza. Participind la atelierul de la Slanic Prahova noi ne-am imprietenit, am realizat jocuri de teambuilding si am invatat sa fim sinceri unii cu ceilalti. Mi-as dori ca autoritatile locale sa sprijine mai mult tinerii", a spus liceanul Raul Dumitrascu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii