Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Europa, casa noastră" - campanie de informare a elevilor

Ieri, la Şcoala Chiscani şi la Liceul "Perpessicius" a avut loc o campanie de informare şi comunicare "Europa, casa noastră". Elevii au aflat astfel informaţii despre Uniunea Europeană, istoria ei, politicile aplicate şi ultimele evoluţii în domeniul afacerilor europene.
La şcoala din Chiscani, cei de la Centrul Europe Direct au dorit să vadă cum s-au desfăşurat activităţile din prima etapă a campaniei "Europa, casa noastră", din perioada martie - septembrie 2011, în cadrul căreia s-au derulat acţiuni de voluntariat. După prezentarea raportului, invitaţii au oferit copiilor, câte o grupă de la fiecare clasă din şcoală, posibilitatea să vizioneze un film atractiv şi interesant, "Ursuleţul Goofy în Europa", apoi au discutat cu cei mici despre cele văzute. La final au dăruit materiale informative despre Uniunea Europeană.
La întâlnirea de la Liceul "Perpessicius" au participat elevi din clasele a X-a şi a XI-a, care au discutat cu reprezentanţii Centrului Europe Direct teme legate de instituţiile europene. La final, şi liceenii au primit materiale informative despre Uniunea Europeană.
Evenimentele au fost organizate de reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Ministerul Educaţiei, în colaborare cu Centrul de Informare Europe Direct Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii