Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eu cu cine votez?

Duminica 30 Noiembrie au loc alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie politicienii isi pun din nou mastile de baieti buni si, prin intermediul sloganurilor, imnurilor de partid si a promisiunilor in care nu cred nici ei, incearca sa ne convinga pe noi, cei cu drept de vot, sa ii alegem pentru un viitor mai prosper.
Am realizat acest sondaj pentru a intelege ce cred liceenii cu drept de vot despre aceste alegeri, daca vor merge ori ba sa voteze:

Luana din Iorga: "Nu ma duc sa votez, iar motivul pentru care nu merg este ca nu am cu cine sa votez. Niciunul dintre candidati nu imi este cunoscut si nu m-au impresionat cu nimic".
Dan din Murgoci: "Eu nu ma duc la vot! In primul rind, pentru ca nu am cu cine sa votez. Le pasa doar de buzunarul propriu. In al doilea rind, nu ma duc la vot pentru ca m-am saturat de lozincile comuniste de tipul "pentru vot si dreptate au murit oamenii la revolutie" sau "daca nu votezi, nu ai dreptul sa comentezi dupa aceea"
Ana-Maria din Balcescu: "Eu ma duc la vot pentru ca vreau sa imi exercit dreptul si cred ca pot sa influentez, intr-un mod desigur nesemnificativ, viitorul meu si al celor din jur. Insa daca nu-l exercit vor decide altii pentru mine"
Cristi din Sebastian: "O sa ma duc. Mai bine sa votez eu decit sa voteze altii pentru mine. Oricum, la noi se cam obisnuieste sa se umble cu aranjamente, dar ma gindesc ca daca prezenta la vot ar fi mai mare, aranjamentele vor fi tot mai greu de realizat."
Alex din Saligny: "Ma duc la vot, dar voi da buletinul nestampilat, in semn de protest fata de sistemul actual din Romania."
Vali din L.P.S: "Da, ma duc la vot, e dreptul meu si cred ca se va schimba ceva daca vom veni in numar cit mai mare sa ne exercitam acest drept."
Alex din Cerna: " Nu merg sa votez pentru ca nu ma avantajeaza pe mine cu nimic cine cistiga. Prefer sa nu ma implic in jocul lor murdar."
Marius din Economic: "Voi merge sa votez, pentru ca este dreptul meu, dar voi pune mai multe stampile pe buletinul de vot, in semn de protest, ca sa mi-l anuleze. Cred ca este un raspuns potrivit pentru situatia jalnica din sistemul nostru politic." (Sondaj realizat de Alexandru IORDACHE si Ionut DUMITRU)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii