Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eternul Simionescu a recunoscut că este vinovat pentru rebuturile promovate de PSD Brăila, în ultimii 25 de ani

Aurel Simionescu se încăpăţânează să rămână în viaţa publică. Fost activist comunist de frunte, Simionescu a condus Brăila şi pe timpul lui Ceauşescu şi mult timp după 1989. A fost preşedinte de CJ, senator, primar în două mandate, iar acum este în continuare un pion important în PSD Brăila. Dovadă că, într-o conferninţă de presă, Aurel Simionescu a spus că este implicat de 25 de ani încoace în stabilirea candidaţilor din listele PSD Brăila şi că va avea un cuvânt de spus şi pentru listele de la alegerile din acest an (locale şi parlamentare). Despre asta au scris şi colegii de la Obiectiv – Vocea Brăilei, că eu de acolo am aflat despre planurile lui Simionescu.

Aşadar, şi Aurel Simionescu este vinovat pentru toţi acei oameni pe care PSD i-a promovat şi care au ajuns să decidă soarta Brăilei. Consilierii locali şi judeţeni care au adus Brăila în halul în care este în prezent au fost aleşi parcă după chipul şi asemănarea lui Simionescu şi au ascultat ordinele venite de sus. Da, da, ştiu, “disciplina de partid”. Dar de “disciplina faţă de cetăţeni”, de respectul faţă de comunitatea care te-a investit cu voturi şi încredere o fi auzit vreodată Aurel Simionescu?

Nu zic că numai cei de la PSD Brăila sunt vinovaţi pentru starea deplorabilă a Brăilei. Nu mi-e ruşine nici cu cei de la PNL, pe care eu unul nu am să îi iert niciodată pentru că şi-au înnodat cozile cu cei de la PSD, în acel monstru botezat USL. De fapt, unii PNL-işti (că liberali sigur nu sunt) mai au şi astăzi blaturi cu cei din PSD.

Dar să revenim la domnul tovarăş Aurel Simionescu. Mesajul său a fost destul de clar. Şi în acest an, 2020, va avea un loc rezervat la masa unde se vor lua deciziile cu privire la listele PSD Brăila. Nu ştiu cât de mult va influenţa Simionescu stabilirea listelor PSD, dar faptul că va fi prezent acolo nu mi se pare deloc un semn bun.

Constat că în Brăila rămân la butoane aceiaşi indivizi care erau pe cai mari şi acum 30-35 de ani. Dar, altfel, totul s-a schimbat, numai că, ce să vezi?, nu ne dăm noi seama. (Garda Veche)
Categorie articol: 

Comentarii