Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Este un dezavantaj ca jucam cu Steaua dupa ce a pierdut la Vaslui"

Antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat ca este un dezavantaj pentru jucatorii sai ca vor intilni Steaua duminica, de la ora 21.00, in etapa a II-a a Ligii I, dupa ce "ros-albastrii" au pierdut la Vaslui primul meci din noul sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nu mergem in Ghencea cu capul plecat, mergem ca la oricare alt meci de campionat, jucat in compania unui adversar puternic. Fara doar si poate, am pregatit acest meci la victorie, asa cum pregatesc de altfel orice partida. E drept, in functie de ce se intimpla in teren, si de joc, uneori te poti multumi si cu un egal, dar noi vom intra pe teren dornici sa cistigam. Este un dezavantaj pentru noi ca jucam cu ei acum, pentru ca este clar ca Steaua nu isi permite sa piarda doua meciuri la rind. Vor sa joace in Liga Campionilor si nu isi pot permite sa se indeparteze de primele locuri ale clasamentului. Noi ii vom trata ca si cum ar fi ultimul meci pe care il jucam in viata noastra", a spus Lucescu.
Razvan Lucescu este de parere ca Steaua a intrat in teren in meciul cu FC Vaslui cu o euforie mult prea mare dupa amicalul cu AS Roma, pe care bucurestenii l-au cistigat cu scorul de 3-1. "Cred totusi ca Steaua a intrat in meciul cu Vaslui cu o euforie foarte mare. Veneau dupa victoria in fata Romei si aveau un moral foarte bun. Din pacate, au avut in fata o echipa a Vasluiului foarte bine organizata, agresiva si motivata. Au avut si sansa de a marca un gol norocos, dar meritat, iar de aici misiunea lor a fost mai usoara. Nervii jucatorilor de la Steaua, care s-au vazut condusi in prima etapa, au facut ca jocul lor sa nu mai aiba luciditate, iar adversarii au profitat din plin de asta", a comentat Lucescu.
Capitanul Robert Ilyes este optimist in ceea ce priveste partida cu Steaua, fiind convins ca el si colegii lui pot scoate un rezultat bun. "Atunci cind joci cu Steaua, este in joc mindria ta de fotbalist. Vrei sa dai tot si sa demostrezi ca poti fi la nivelul lor, sau, de ce nu, chiar mai bun. Vrem cu totii un rezultat bun, si pentru asta pregatim cu mare atentie acest joc. Eu sint convins ca reusim un rezultat bun", a spus Ilyes.
Razvan Lucescu s-a aratat dezamagit ca echipa pe care o antreneaza are probleme cu baza de pregatire. "Mi se pare ciudat ca aceasta echipa are atit de putini oameni linga ea, care sa o sustina financiar. Este mare pacat. Noi am venit aici cu sufletul, vrem sa facem lucruri mari, dar e totusi deplasat ca o echipa care vrea performanta pe termen lung sa nu aiba o baza proprie, si sa fie nevoita sa se deplaseze aproape o jumatate de ora de la stadion, la un teren de antrenament, si sa faca acest drum inapoi. Acum patru ani s-au promis multe, si nu s-au facut. Probabil, daca nu ramineam in iarna, echipa nu mai era unde este acum, si nu este doar meritul meu si al jucatorilor, ci si al oamenilor care baga bani la aceasta echipa. In iarna, Ioan Neculaie mi-a spus ca investeste serios in stadion si in echipa, doar daca ramin eu la Brasov, pentru ca vrea sa aiba garantia ca se va face performanta. De un an se vorbeste in teremeni laudativi de Brasov si imi doresc doresc din tot sufletul sa se vorbeasca la fel, sau si mai bine, multi ani de acum inainte", a adaugat Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii