Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Este o sentinta injusta, inumana"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, luni, la reunirea nationalei Romaniei, ca decizia luata de Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA, prin care el trebuie sa plateasca despagubiri clubului Chelsea in valoare de 17.3 milioane de euro, este "injusta si inumana".
"Nu pot sa va spun prea multe pentru ca avocatii mei analizeaza acest caz. Este o sentinta injusta, inumana. Vom face recurs ca sa nu se intimple acest lucru. Nu consider ca este corecta decizia pentru ca nu am facut ceva ca sa platesc aceasta suma. Zilele urmatoare voi face o conferinta cu avocatii mei si vom vorbi despre acest lucru", a spus Mutu.
Atacantul roman a precizat ca se concentreaza ca decizia FIFA sa nu-i afecteze evolutiile. "Incerc sa nu fiu afectat. Ma deranjeaza foarte mult, dar la experienta pe care o am pot sa diferentiez lucrurile si sa joc la nivelul la care imi doresc", a mai spus Mutu.
Adrian Mutu a precizat ca desi apreciaza ca finantatorul dinamovist Cristian Borcea organizeaza o cheta pentru a stringe aceasta suma, nu va accepta acesti bani. "Este un lucru frumos, important pentru mine, le multumesc, dar nu am nevoie. Daca era altul in locul meu poate ca ii era greu sa si vorbeasca. Mergem inainte", a explicat Mutu.
Site-ul oficial al clubului Chelsea Londra a anuntat ca internationalul Adrian Mutu trebuie sa plateasca gruparii engleze despagubiri in valoare de 13,68 milioane de lire sterline, aproximativ 17,3 milioane euro, potrivit unei decizii luate de Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA.
Chelsea l-a achizitionat pe Adrian Mutu de la AC Parma, in vara lui 2003, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Mutu a fost suspendat sapte luni de federatia engleza pentru consum de cocaina si dupa ispasirea pedepsei, romanul a semnat cu Juventus Torino din postura de jucator liber. Clubul englez sustine ca, prin comportamentul sau, Adrian Mutu a provocat gruparii o pierdere de 13 milioane de lire sterline.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii