Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Este momentul pentru un blat între Giana şi Titi Dumitriu

Constantin (Titi) Dumitriu a reuşit să care mai mult peşte la Bucureşti decât Giana Pătraşcu, iar asta s-a văzut în decizia pe care au luat-o alde Flutur, Oltean şi cine mama dracu a mai făcut parte din Comisia de Schimbare a Interimarilor (CSI).

Nu ţin nici cu Giana, nici cu Titi, ci cu Viitorul Însurăţei, care, apropo, sper să promoveze cât mai repede în Divizia B. Dar nu vă ascund faptul că, vorba clişeului, îmi doresc o luptă dreaptă între cei doi, o competiţie curată, din care cel mai bun să câştige. Adică că câştige alegerile pentru funcţia de preşedinte-pe-bune, nu doar interimar, care vor avea loc deceniul ăsta, căci nu s-a stabilit încă. Acum, nu ştiu ce păreri aveţi voi, dar eu aş miza pe Giana Pătraşcu. Ştiu că, după cum bine a zis domnu' tovarăş Stalin, important este cine numără voturile, nu ce anume se votează, dar aici Titi Dumitriu are un mic handicap. Ok, în calitate de mare interimar şef, de organizator al alegerilor, el va număra voturile. Dar problema este că pe el nu că îl vor vota puţini, ci că nu îl va vota mai nimeni. Altfel spus, Titi Dumitriu ar trebui ca din zero voturi să facă 50 la sută plus 1, să o lase de căruţă pe Giana.

Dar Giana nu este nici ea vreo fată mare care a călcat prima dată într-un bordel. Are şi ea oamenii ei puşi în posturi strategice, băieţi cărora le-a promis nu'ş ce funcţii în cazul în care ajunge preşedinte plin al PDL Brăila. Manevră pe care sunt sigur că a făcut-o şi Titi Dumitriu.
Şi în timp ce fraierii se vor certa pe holurile partidului că Giana e mai pricepută decât Titi Dumitriu sau, invers, Titi Dumitriu este mai bun decât Giana, cei doi candidaţi vor ajunge la concluzia că este momentul să-şi dea mâna pe sub masă. Să facă un blat comestibil, pe care să-l dea fraierilor să-l halească. Căci de ce să nu câştige amândoi din această competiţie, în loc să rişte să piardă separat? În fond şi la urma urmei, PDL Brăila a fost şi a rămas o mare Famiglia, în care chiar nu are importanţă cine este Naşul, ci contează dacă toată lumea şi-a făcut suma.
Categorie articol: 

Comentarii