Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Iftodi s-au calificat, la pas in turul al treilea al Cupei Romaniei

Petrolul: Dragan - Dobrin, Ionita, Radulescu, Stanciulescu - Grosu, Mocanu, Costache (min.68: Spirea), Balta (min. 76: Roadevin) - Bratu, L. Radu (min. 46: Lupu)
CF Braila: Mitrea - Bosoi, Moroianu, Zagan (min. 75: Mazilu), Rotar - Pascu, M. Coman, Stanciu, Necoara (min. 80: Harabagiu) - Neta, Mindroasa

Cu toate ca managerul Petrolului, Ivan Dinu, a anuntat cu o zi inainte ca echipa sa nu se va prezenta la meciul de cupa cu CF Braila, pina la urma atit oficialii petrolisti, cit si cei ai CF-ului au renuntat la orgolii si partida s-a jucat, asa cum se anuntase cu citeva zile inainte, pe stadionul Municipal.
A fost un meci controlat de la un capat la celalalt de elevii lui Iftodi si Darie. Dupa un sfert de ora de tatonare brailenii au reusit sa ajunga la poarta petrolista, dar Mindroasa a ratat startul si nu a mai ajuns mingea trimisa de Neta. CF Braila a continuat sa controleze jocul si dupa o incercare esuata a lui Rotaru de a-l surprinde pe Dragan, in minutul 30 a reusit sa deschida scorul. Neta a sutat puternic de la marginea careului mare, portarul petrolist a respins in fata si Mindroasa a modificat pentru prima data tabela in acest meci. Dominarea gazdelor s-a accentuat si scorul putea lua proportii insa mingea lobata de Neta a fost scoasa de pe linia portii de Radulescu.
Abia in minutul 34 petrolistii au reusit cu adevarat sa creeze panica in careul advers numai ca Mitrea a fost atent si a reusit sa respinga mingea sutata de Bratu.
Dupa numai patru minute, Rotaru a stabilit scorul primei reprize, 2-0, dupa o gafa a portarului petrolist.

Neta si Mindroasa au fost de neoprit in partea a doua a partidei

La citeva minute de la reluare, Stefanita Grosu a redus din diferenta, dar arbitrul de centru a anulat reusita petrolistului considerind ca acesta a faultat in atac. A fost o decizie eronata, asa cum de altfel aveau sa mai fie si altele pe parcursul celei de a doua reprize. Daca golul ar fi fost validat partida s-ar fi relansat insa in situatia creata petrolistii au cazut psihic astfel ca trupa lui Iftodi a profitat si s-a desprins treptat la un scor fluviu.
In afara de greseala arbitrului de centru a mai venit si cea a portarului Dragan, total neinspirat in minutul 53, astfel ca mingea centrata de Mindroasa a poposit in plasa portii sale si din acest moment partida era jucata. Doua minute mai tirziu Mindroasa a driblat tot ce i-a iesit in cale, dar a sutat prea slab, iar Ionita a avut timpul necesar sa devieze mingea de pe linia portii.
Beneficiind de largul concurs al portarului petrolist, CF-ul a mai modificat de inca doua ori tabela, prima data prin Bosoi, a doua oara prin Neta.
In minutul 86 Alex Neta a marcat un gol spectaculos cu capul, iar Mindroasa a realizat hat trick-ul citeva minute mai tirziu, stabilind totodata si scorul final al partidei, 0-7.
Aceasta victorie ii confera echipei brailene sansa de a merge in turul al treilea al Cupei Romaniei, faza in care va evolua tot pe propriul teren.
Categorie articol: 

Comentarii