Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la “Cerna” au realizat un film cu tema “Stop Cyberbullying!”

săptămâna trecută, poliţiştii au intrat în legătură cu peste 6.000 de brăileni - elevi, profesori, femei, bătrâni, pietoni, biciclişti şi şoferi, în cadrul acţiunilor organizate în şcoli, dar şi pe stradă s-a acţionat pe toate liniile, intenţia poliţiştilor fiind aceea de a-i ajuta pe brăileni să se ferească de infractori • acţiunea de la Liceul “Cerna”- “Stop Cyberbullying!”- a dus la crearea unui film

 

“Săptămâna prevenirii criminalităţii” a ajuns la final, săptămâna trecută fiind desfăşurate activităţi intense, în şcoli dar şi pe stradă. Poliţiştii au stat de vorbă cu mii de brăileni, fie ei elevi, profesori, femei, bătrâni, şoferi şi pietoni, tocmai pentru a-i învăţa cum să se ferească de evenimentele neplăcute şi cum să îi ţină la distanţă pe infractori. S-a vorbit şi despre pericolul de pe internet, dar şi despre cel din stradă.

Astfel, la finalul săptămânii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au constatat că s-au transmis informări şi recomandări la peste 6.000 de brăileni.

Activităţile oamenilor legii, orientate spre prevenirea criminalităţii, au însumat peste 200 de activităţi şi acţiuni în judeţul Brăila, în care au fost implicaţi aproximativ 80 de poliţişti.

Ca element de noutate în această ediţie a Săptămânii prevenirii criminalităţii, specialiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi cei ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, lucrând în echipă cu elevii şi cadrele didactice de la Liceul Teoretic “Panait Cerna” Brăila au organizat şi  desfăşurat un flashmob cu tema “Stop Cyberbullying!”. La finalul manifestării, aceştia au realizat şi un film de promovare a acţiunii întreprinse, care poate fi vizualizat accesând link-ul https://www.youtube.com/watch?vâwx6d28OxkqY&featureâyoutu.be.

În speranţa că eforturilor poliţiştilor în prevenirea infracţiunilor pe raza întregului judeţ vor asigura protejarea comunităţii brăilene în faţa infractorilor, ne exprimăm disponibilitatea şi deschiderea noastră în colaborarea cu cetăţenii, pentru soluţionarea promptă a problemelor acestora”, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii