Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii şcolii “Mihail Kogălniceanu” în dialog cu Florentina Ion

• alături de antrenoarea emerită au fost doi campioni naţionali, Robert Calaver, fost elev al şcolii “Mihail Kogălniceanu”, şi Ciprian Sârbu

 

Proiectul “Campionii României în şcoli, licee şi universităţi” a continuat la Brăila cu o întâlnire a elevilor şcolii gimnaziale “Mihail Kogălniceanu” cu antrenoarea emerită de kaiac-canoe Florentina Ion, de la Clubul Sportiv Municipal Brăila. Iar invitaţii de onoare au fost doi dintre campionii naţionali pregătiţi de antrenoarea brăileană, Robert Calaver, fost elev al şcolii “Mihail Kogălniceanu”, şi Ciprian Sârbu.

În deschidere, organizatoarea evenimentului, Direcţia pentru Sport şi Tineret Brăila, a evocat personalitatea sportivă a lui Ionel Constantin şi el fost elev al şcolii “Mihail Kogălniceanu”, singurul campion mondial de kaiac-canoe la seniori pe care l-a avut Brăila. Întâlnirea a fost un prilej bun pentru a invita elevii să practice acest sport tradiţional al Brăilei, kaiac-canoe.

Elevii au primit reviste “Sportul Brăilean”, în cuprinsul căreia se găseşte un amplu interviu cu campionul Ionel Constantin, precum şi flayere cu informaţii despre practicarea acestui sport la CSM Brăila.

Organizatorii evenimentului au fost  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, şcoala gimnazială “M. Kogălniceanu” Brăila şi Clubul Sportiv Municipal Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii