Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Electrocutati intr-un accident stupid

Un barbat de 78 de ani si nepotul sau de 24 de ani au murit electrocutati, in timp ce incercau sa mute un frigider defect.
Mihai Jinga, de 24 ani, era militar angajat la una din unitatile din Braila si urma sa se casatoreasca peste putin timp. In noaptea de 20 august, se pare ca s-a apucat sa impinga frigiderul aflat in priza, a tras de niste fire si s-a electrocutat. Bunicul sau, Nicolae Gurau, vazind cum nepotul este scuturat de curent, a incercat sa-l traga de linga aparat, insa cind l-a atins, s-a electrocutat si el.
Cei doi au cazut fara viata pe pardoseala, unde au fost gasiti, citeva ore mai tirziu, de una din fiicele batrinului.
Cind a ajuns Salvarea era prea tirziu, cei doi erau deja morti .
Familia celor doi a trecut din nou prin clipe grele cind a ajuns acasa mama tinarului care, dupa ce a vazut ce s-a intimplat, a intrat in stare de soc si s-a prabusit in bratele rudelor.
Dupa ce si-a revenit, femeia uitase toata tragedia si le spunea vecinilor ca isi asteapta tatal si fiul, care sint plecati in oras, ca sa se aseze cu totii la masa. Salvarea a fost chemata din nou, iar femeia a fost dusa la spital.
In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca moartea
victimelor s-a datorat electrocutarii, in timp ce intentionau sa repare
un frigider uzat intr-o magazie a imobilului din strada Bradului, cartierul Lacul Dulce.
Cadavrele prezentau urme de arsura la nivelul membrelor si a fetei si au fost transportate la morga Serviciului de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii