Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egalitate cu final de infarct

* "Nu am făcut un joc strălucit, de aceea trebuie să muncim mai mult la antrenamente", a declarat profesorul Băban

Începutul partidei a aparţinut constănţencelor, însă diferenţa de scor nu a fost mai mare de două goluri, 6-4, 8-6 pentru gazde. Treptat, formaţia brăileană a început să recupereze decalajul, mai întâi egalând, apoi reuşind să se detaşeze la două lungimi, 11-9, în minutul 25.
Profitând de faptul că adversarele aveau două jucătoare eliminate, pe final de repriză CSU Neptun a marcat de două ori prin noile achiziţii, Sheiko şi Sen, astfel că după primele 30 de minute tabela consemna un rezultat de egalitate, 12-12.
Cu toate că nu a avut-o în lot pe Lobach, Adespii a fost răcită, iar Perianu nerefăcută total după entorsa suferită, HC Dunărea a fost echipa care a dominat în primul sfert de oră din repriza a doua.
Formaţia vizitatoare s-a distanţat la 17-14 în minutul 37, avea două goluri avans două minute mai târziu, 19-17, şi doar unul, 20-19, la jumătatea reprizei a doua.
Din nou iniţiativa a trecut de partea gazdelor şi tabela a reflectat acest lucru, în minutul 50 scorul fiind 23-21 pentru CSU Neptun.
HC Dunărea a egalat la 23-23 şi începea să spere la un nou succes, numai că în acest meci portarii nu prea şi-au ajutat echipa. Vasile a avut doar 6 intervenţii bune din 24, Voicu niciuna din 6 şi finalul a fost unul de infarct.
Constănţencele au preluat conducerea, 24-23, cu trei minute înainte de finalul partidei, dar Raluca Irimia a egalat cu şase secunde înainte de finalul jocului şi partida s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, unul echitabil după cum au decurs lucrurile timp de 60 de minute.
Pentru HC Dunărea au marcat Adespii 8, Perianu 7, Brot 4, Crăciun 3, Yushcenko 1, Irimia 1, iar de la gazde, principalele realizatoare au fost Seiko şi Sen cu 8 şi respectiv 7 reuşite.
"În condiţiile în care am avut absenţe mari în echipă rezultatul mi se pare echitabil. Nu am făcut un joc strălucit, de aceea trebuie să muncim mai mult la antrenamente pentru a pregăti partidele importante ce urmează", a declarat profesorul Ioan Băban.
Categorie articol: 

Comentarii