Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egal, 2-2, între CS Făurei şi Arsenal Tunari

• a fost un meci aprig disputat şi cu răsturnări de scor • echipa gazdă a evoluat timp de 35 de minute cu un jucător mai puţin • sâmbătă, CS Făurei va juca la Unirea Slobozia

 

Miercuri, în etapa internmediară a Ligii a III-a, CS Făurei, care în ultimele 35 de minute a evoluat cu un jucător mai puţin, a remizat, 2-2, pe teren propriu cu Arsenal Tunari.

Meciul a fost echilibrat în primul sfert de oră, însă în minutul 18 ilfovenii au deschis scorul prin George Ivan.

Cu Bănel Nicoliţă, antrenorul din teren, CS Făurei a fost mai activă în faza de atac pe finalul primului act, atfel că, în minutul 39, egalitatea s-a restabilit, după ce Roată a centrat la marginea careului advers acolo unde era George Dragomir, iar jucătorul gazdelor a trimis mingea în vinclul porţii adverse pentru 1-1, acesta fiind şi scorul primei reprize.

CS Făurei a rămas în inferioritate numerică în minutul 57, Percă fiind eliminat direct cu cartonaş roşu pentru o intrare dură la un adversar. Dar cu toate că a avut un jucător mai puţin în teren CS Făurei a reuşit să preia conducerea în minutul 62, graţie unei foarte bune colaborări între fraţii Nicoliţă. Bănel a recuperat mingea la mijlocul terenului şi a trimis-o în careul advers, acolo unde se afla Stelian, iar fostul golgeter al Daciei Unirea a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul de centru arătând punctul cu var. Andei Puşcaşu a înscris şi CS Făurei a preluat conducerea cu 2-1.

Oaspeţii au forţat golul egalizator şi l-au obţinut cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, graţie reuşitei lui Ionuţ Pădineanu (min. 75). Jucătorii formaţiei gazdă i-au spus centralului Octavian Ciucan că, înainte de gol, unul dintre jucătorii de la CS Făurei, mai precis Iliescu, fusese faultat de un adversar, însă arbitrul din Braşov a validat golul şi partida s-a încheiat nedecis, 2-2.

CS Făurei a acumulat 23 de puncte şi se află pe locul al 9-lea după această etapă.

Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00, CS Făurei va juca pe terenul echipei de pe locul doilea, AFC Unirea Slobozia.

 

CS Făurei a jucat în formula: Stavrev – Băicoianu, B. Nicoliţă, Agache, Dragomir – Percă, Iliescu, Roată, Apostol – S. Nicoliţă, Puşcaşu.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii