Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egal, 2-2, în amicalul Sportul Chiscani – ACSC Cazasu

* Pavelescu și Goleanu au marcat și ACSC Cazasu a condus cu 2-0 la pauză * Iordache și Buzatu au înscris pentru Sportul, în repriza a doua

 

Amicalul dintre Sportul Chiscani și ACSC Cazasu a fost unul viu disputat și cu două reprize diametral opuse ca derulare. Având doi jucători experimentați, Bratosin și Cotigă, echipa din Liga a IV-a a controlat mijlocul terenului și în ultimul sfert de oră al primei reprize a înscris de două ori. În minutul 33, Cotigă a centrat în fața porții și Pavelescu și-a adus echipa în avantaj. Putea fi 1-1, la faza imediat următoare, însă mingea șutată de Iordache a trecut pe lângă colțul lung al porții apărate de Drăgan. În penultimul minut de joc al primei părțI, Goleanu a lobat mingea peste Ghițun, ieșit inoportun din poartă, astfel că după primele 45 de minute formația din Cazasu conducea cu 2-0.

Repriza a doua a început cu câte o ratare de fiecare parte. În minutul 50, Huțu a șutat din lovitură liberă, de la 22 de metri, dar Aramă a scos mingea de la rădăcina barei. Zece minute mai târziu, după o centrare a lui Cotigă, Urmeș, din 6 metri, a trimis mingea peste transversală. În ultimele 30 de minute, Sportul Chiscani s-a masat cu întreg efectivul în jumătatea adversă de teren și au apărut și ocaziile de gol. Iordache (min. 64) i-a pasat lui Buzatu însă mingea șutată de acesta, din colțul careului mic, a trecut pe lângă poartă. Golul care plutea în aer a venit în minutul 72, când mingea șutată, cu efect, de la 25 de metri de Iordache, a poposit în plasa porții apărate de Aramă. Au urmat două ocazii irosite de Dobre. La prima, cea din minutul 81, singur cu portarul, jucătorul Sportului a trimis mingea pe lângă poartă, iar la cea de a doua a țintit bara. Cu cinci minute înainte de final, Buzatu a marcat și a stabilit scorul final al amicalului, 2-2.

Sportul Chiscani: Ghițun – M. Pascu, Dobrin, Sloată, Sima – Panaite, Giol, Iordache, Stroe – Huțu, Buzatu. În repriza a doua au mai intrat Filippo Tarozzi, jucător care aparține de Stars, Chiosa, Capbun, Chihaia, Dobre, Moroșan, Bolozan.

ACSC Cazasu: Drăgan – Călin, Licitonschi, Urmeș, Tătaru – Luchian, Bratosin, Cotigă, Gorgovan – Goleanu, Pavelescu. În repriza a doua au mai intrat Aramă, S. Ion, Stoian, Vasiliu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii