Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa tinerilor informaticieni brăileni

La finalul evaluării lucrărilor de la Olimpiada de informatică, faza judeţeană, comisia a decis ca 13 elevi, şapte de la gimnaziu şi şase de la liceu, să ne reprezinte la faza naţională. 

La gimnaziu s-au calificat trei elevi de la Şcoala "Mihai Eminescu": Dumitrescu Tudor, clasa a V-a, Eduard Podaru, clasa a VI-a, şi Gabriel Moise, clasa a VIII-a, toţi trei fiind îndrumaţi de prof. Ileana-Liliana Savu, doi elevi de la Colegiul "Bălcescu": Radu Andrei şi Alex Tatomir, amândoi clasa a VIII-a, prof. Cristian Toncea, un elev de la Colegiul "Murgoci", Raluca Tudor, clasa a VII-a, prof. Gina Stanciu, şi un elev de la Palatul Copiilor, Marius Grigoraş, clasa a V-a, prof. Silvia Ciurea.
La liceu, din lotul de şase elevi cinci sunt de la Colegiul "Bălcescu": Răzvan Neacşu, clasa a IX-a, prof. Liliana Arici, Ştefan Hagiu, clasa a IX-a, Paul Crestez, clasa a XI-a, ambii studiază cu prof. Nistor Moţ, Teodora Şerbănescu, clasa a XI-a, prof. Cristian Toncea şi Ciprian Băluţă, clasa a XII-a, prof. Florica Mortu. De la Colegiul "Murgoci" s-a calificat Dora Nicoleta Ţilică, clasa a X-a, îndrumată de profesorii Paul Pruş şi Ştefan Buzoianu.
Elevii de gimnaziu vor participa la faza naţională în perioada 4 - 9 aprilie, în judeţul Ialomiţa, iar liceenii au faza naţională în perioada 9 - 13 aprilie, în judeţul Argeş.

 
Categorie articol: 

Comentarii