Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa lui Bănel Nicoliţă a realizat cel mai bun joc din acest campionat

• însă CS Făurei a “punctat” numai la şuturi în bară şi a pierdut cu 1-0 la Agricola Borcea • unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Zaina, în minutul 77

 

CS Făurei a pierdut cu 1-0 la Agricola Borcea, unicul gol al partidei fiind marcat de Bogdan Zaina cu 13 minute înainte de finalul partidei. Un rezultat mincinos

ţinând cont de raportul marilor ocazii de gol.

“Am făcut cel mai bun joc al nostru din acest campionat, iar la pauză puteam conduce cu 4-0, dar nu a fost să fie. Am trimis de două ori mingea în barele porţii adverse, am fost superiori la capitolul posesie a mingei, dar, din păcate, punctele au rămas la Borcea. Acum trebuie să uităm acest meci şi să-l pregătim pe următorul, cel de pe teren propriu, cu Rapid. Vom juca cu o echipă de tradiţie din fotbalul românesc, valoroasă din punct de vedere al lotului de care dispune, însă îl vom aborda cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

Jucătorii echipei CS Făurei a evoluat dezinvolt la Borcea şi şi-au creat multe situaţii de a înscrie în prima repriză. Percă a semnat prima mare ocazie de gol a partidei, mijlocaşul oaspeţilor a trimis mingea în bară, Grigore a încercat să o degajeze în afara careului dar a gafat, iar Stelian Nicoliţă a trimis-o peste poartă. În minutul 30 portarul gazdelor a fost salvat de bară la şutul lui Stelian Nicoliţă şi tot atacantul menţionat a lobat mingea peste portarul Ionuţ Vreme, în minutul 40, însă unul dintre apărătorii formaţiei gazdă a degajat-o de pe linia porţii.

Actul secund a fost ceva mai echilibrat şi ambele formaţii au avut ocazii de a înscrie. Portarul gazdelor s-a remarcat în minutul 69 la şutul lui Stelian Nicoliţă, iar trei minute mai târziu, Percă a trimis mingea cu capul pe lângă poartă.

Agricola Borcea a crezut în şansa ei şi în minutul 77 a marcat prin Bogdan Zaina.

Ambele formaţii au mai ratat câte o mare ocazie de gol până la finalul partidei. Putea fi 1-1 în minutul 86, dar Ionuţ Vreme s-a remarcat din nou la şutul lui Gigel Bordei, iar la ultima fază a meciului portarul Tudor a apărat o lovitură de la 11 metri şi partida s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, a echipei gazdă.

 

CS Făurei: Tudor (min. 92: A. Nicoliţă) – Mocanu, Căldăraru, Poteraşu, A. Huţu – B. Nicoliţă, Percă, Puşcaşu, Bordei – S. Nicoliţă, Racoviţă (min. 65: Grozea).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii