Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa din Berteşti a câştigat prima ediţie a Cupei Satelor la fotbal

• podiumul a fost completat de formaţiile localităţilor Tufeşti şi Salcia Tudor •  Cătălin Niţă de la Salcia Tudor şi Georgiana Atodosiei de la Râmnicelu au fost desemnaţi cei mai tehnici jucători ai turneului final

 

Prima ediţie a Cupei Satelor la fotbal - faza judeţeană Brăila, una interesantă, cu multe partide echilibrate şi cu mulţi iubitori ai fotbalului în tribună, a fost câştigată de echipa localităţii Berteşti.

Ultimul act al acestei competiţiei organizate în premieră la Brăila a avut loc pe 3 noiembrie, la Plopu, şi la ea au fost prezente opt echipe de la tot atâtea localităţi din judeţul Brăila. Este vorba despre Salcia Tudor, Gropeni, Berteşti, Unirea, Cazasu, Râmnicelu, Tufeşti şi Plopu.

Marea majoritate a meciurilor care s-au desfăşurat la Plopu au fost pe muchie de cuţit, ambele finaliste fiind decise la loviturile de departajare. Salcia Tudor - Berteşti şi Cazasu - Tufeşti s-au încheiat la egalitate, 1-1, iar la loviturile de departajare s-au impus cu 2-1, formaţiile din Berteşti şi Tufeşti.

Finala a fost câştigată la scor, 3-0, de echipa localităţii Berteşti, formaţia din Tufeşti a ocupat locul al doilea, iar cea din Salcia Tudor s-a clasat pe poziţia a treia.

Primele trei clasate au primit din partea AJF Brăila echipament sportiv, cupe şi diplome. Celelalte formaţii participante au primit diplome.

Au fost oferite şi două premii speciale, Cătălin Niţă de la Salcia Tudor şi Georgiana Atodosiei de la Râmnicelu fiind desemnaţi de organizatori cei mai tehnici jucători ai turneului final.

“Meciurile din ultima fază a Cupei Satelor au fost la fel de animate ca şi cele din grupe, iar la Plopu am remarcat şi doi jucători care s-au detaşat mult de ceilalţi, mă refer la Cătălin Niţă de la Salcia Tudor şi la Răzvan Toma de la Cazasu, dintre fete în evidenţă au ieşit Georgiana Atodosiei şi Adelina Ştefan de la Râmnicelu. De remarcat şi implicarea a doi profesori, Ionel Gheorghiţă de la Berteşti şi Stana Gheorghiţă de la de la Salcia Tudor. Consider că a fost o competiţie reuşită datorită bunei colaborări dintre AJF Brăila şi OFIR Brăila, reprezentată de Sorin Moise”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii