Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de handbal fete a LPS a cucerit medalia de argint în finala campionatului organizat de ONSS

Printre protagonistele de anul acesta ale turneului final de handbal fete din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie desfăşurată la sfârşitul lunii trecute la Corabia, s-a numărat şi formaţia Liceului cu Program Sportiv din Brăila, pregătită de profesorul Viorel Alexandru.
Gruparea sportivă brăileană a câştigat locul întâi în grupă, după trei succese consecutive, 42-27 cu reprezentanta judeţului Giurgiu, 38-27 cu cea a Făgăraşului şi 38-23 cu cea a judeţului Drobeta Turnu Severin.

LPS Brăila a trecut în semifinale de echipa din Corabia, însă a pierdut finala disputată în compania echipei municipiului Bucureşti la cinci puncte, 21-26.

Jucătoarele remarcate de profesorul Viorel Alexandru la acest turneu au fost Lidia Oancea, Diana Axinte şi Diana Casian.

Tot în aceeaşi perioadă, la Odorheiul Secuiesc, Claudiu Marian Udrea, de la secţia de lupte libere a LPS coordonată de profesorul Victor Cioacă, a cucerit medalia de argint la categoria 42 kg în competiţia organizată de ONSS. La aceeaşi competiţie, Marian Trandafir, la categoria 58 kg şi Marian Purice la categoria 85 kg s-au clasat pe locurile 5-6.
Categorie articol: 

Comentarii