Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de handbal feminin a Grupului Scolar "Constantin Brancoveanu", cea mai buna din judet

Duminica trecuta, s-a incheiat etapa judeteana la handbal feminin, urban, sectiunea licee si grupuri scolare din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. In competitie s-au infruntat echipele Colegiului Economic "Ion Ghica", Liceului Pedagogic "D.P. Perpessicius" si formatiunile Grupurilor Scolare "Mihail Sebastian", "George Valsan" Faurei, " Constantin Brancoveanu", "Gh. K. Constantinescu", "Edmond Nicolau" si Grup Scolar Insuratei.
Cistigatoarea competitiei a fost desemnata echipa Grupului Scolar Industrial "Constantin Brancoveanu", pregatita de prof. Dan Gheorghita. Aceasta va reprezenta judetul Braila la etapa zonala, ce se va desfasura in perioada 27-29 aprilie la Constanta.
Podiumul a fost completat de echipa Grupului Scolar "George Valsan" Faurei, pregatita de prof. Georgel Petrea si de cea a Colegiului Economic "Ion Ghica", antrenata de prof. Neti Creiteanu.
La festivitatea de premiere au mai fost acordate opt premii speciale: "cel mai bun portar" - elevei Luminita Manaila, de la Grup Scolar "George Valsan" Faurei, "cea mai buna extrema" - Diana Jitarasu, de la Liceul Pedagogic, "cel mai bun inter" - Veronica Caraoa, de la Colegiul Economic. Distinctii au mai primit Alina Stroe, de la Grup Scolar "Mihail Sebastian" pentru "cel mai bun coordonator de joc", Mihaela Craciun, de la Grup Scolar Industrial "Constantin Brancoveanu" pentru "cel mai bun pivot", Georgiana Casian, de la Grup Scolar "Gh. K. Constantinescu" pentru "cea mai tinara jucatoare". Eleva Grupului Scolar Insuratei, Tatiana Doaga, a primit diploma cu titlul de "jucator de perspectiva", iar "golgeterul competitiei" a fost desemnata eleva Veronica Gheorghita, de la Grup scolar "Edmond Nicolau"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii