Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de fotbal fete a şcolii din Râmnicelu, campioană judeţeană în cadrul Gimnaziadei

• aceasta va reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă a turneului de fotbal • pe locul al doilea s-a clasat formaţia şcolii din Ciocile, iar pe al treilea, cea de la Tudor Vladimirescu 

 

Echipa de fotbal fete a şcolii din Râmnicelu, pregătită de profesorii Dragoş Mocanu şi Marius Marchidanu, a câştigat etapa judeţeană a Gimnaziadei şi va reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă a competiţiei. Este a patra oară consecutiv când formaţia unităţii şcolare din Râmnicelu dispută finala mare a acestei competiţii.

La ediţia din acest an s-au înscris opt echipe, iar acestea au fost repartizate în două serii, din prima au făcut parte două echipe din judeţ, cele de la Chiscani şi Râmnicelu, “Fănuş Neagu” din Brăila şi “Nicolae Oncescu” din Ianca, iar grupa a doua a cuprins trei echipe din judeţ, cele de la Tudor Vladimirescu, Ciocile, Tichileşti şi pe cea de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”.

Din fiecare grupă primele două clasate s-au calificat în semifinale. În penultimul act al competiţiei echipa şcolii din Ciocile a câştigat cu 1-0 partida cu cea a şcolii din Chiscani, iar la finalul timpului regulamentsar de joc, rezultatul dintre formaţiile şcolilor din Tudor Vladimirescu şi Râmnicelu a fost egal, 1-1. După loviturile de departajare echipa şcolii din Rmnicelu s-a impus cu 3-2 şi s-a calificat în finala mare.

În ultimul act al turneului de fotbal fete din cadrul Gimnaziadei, echipa din Râmnicelu, pregătită profesorii Dragoş Mocanu şi Marius Marchidanu, s-a impus la scor, 4-0, în faţa celei de la Ciocile coordonate de profesorii Relu Sandu şi Valentin Istrate, golurile formaţiei învingătoare fiind marcate de Isabela Iosif, Alexia Olteanu, Georgiana Branză şi Georgiana Atodosiei.

Echipa şcolii din Tudor Vladimirescu, pregătită de profesorul Florin Giurgiu, s-a clasat pe locul al treilea după ce s-a impus cu 1-0, în finala mică, în partida cu echipa şcolii din Chiscani, antrenate de profesorul Mihai Anghel.

La finalul competiţiei care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, echipele au primit diplome, cupe şi dulciuri din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, premierea fiind efectuată de profesorul Marian Babeş, inspector de specialitate.

“Echipa şcolii noastre a disputat cea de a patra finală consecutivă şi suntem bucuroşi că vom avem onoarea de a reprezenta Brăila la etapa următoare a Gimnaziadei. Nu este o performanţă singulară şi vrem să facem o figură frumoasă şi în faza următoare. Le felicităm pe fete pentru modul în care au tratat această competiţie şi, totodată, le mulţumim şi pe această cale părinţilor pentru implicare şi autorităţilor locale care ne-au asigurat dezvoltarea bazei materiale a unităţii noastre de învăţământ”, ne-a declarat profesorul Dragoş Mocanu.

Lotul echipei şcolii din Rîmnicelu: Georgiana Brânză, Adelina Ştefan, Alexia Olteanu, Alexandra Marcosan, Isabela Iosif, Georgiana Atodosiei, Andreea Jilavu, Anamaria Codreanu, Andreea Toboşaru, Daria Mancas.
Categorie articol: 

Comentarii