Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După argintul de la ONSS, handbalistele junioare III de la LPS vor să câştige aurul Campionatului Naţional

După ce au cucerit în urmă cu puţin timp medaliile de argint în competiţia organizată de ONSS, elevele profesorului Viorel Alexandru s-au calificat în ultimul act al Campionatului Naţional tot de pe primul loc al clasamentului, la încheierea turneului semifinal.

LPS Brăila a învins în prima zi a semifinalelor cu 32-25 pe CSS nr. 5 Bucureşti, după care a trecut, tot la scor, 36-24, şi de echipa Gr. Şc. 1 Mai Ploieşti.
A doua zi au urmat alte două succese, 37-21, cu LPS Vaslui şi 43-19 cu CSS Bacău, la capătul unui meci în care golgetera brăilencelor, Diana Axinte, a marcat 20 de goluri. Duminică, LPS Brăila a dispus cu 40-18 de LPS Slatina şi cu maximum de puncte s-a calificat la turneul final. Pentru faza finală şi-au asigurat biletele şi ploieştencele.
"Le felicit pe fete că au rămas la fel de motivate după succesul de la ONSS, că au luptat cu ambiţie şi ne-am calificat la faza finală. Sperăm să reedităm evoluţiile bune de până acum şi să ne batem pentru medaliile de aur", a declarat profesorul Viorel Alexandru.
Lotul echipei brăilene a avut următoarea componenţă: Diana Axinte, Alexandra Bălţat, Monica Vodă, Bianca Chipciu, Carmen Grigoraş, Roxana Manole, Andreea Mocanu, Monica Dobrilă, Anamaria Ştefan, Ionela Vasile, Simona Boguş, Florentina Irimia, Mirela Oprea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii