Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminica, in etapa a 9-a, handbalistele brailene se deplaseaza la Buzau

Conducatorii sau cei care se ocupa cu problemele de imagine la HC Dunarea au afisat pe site-ul echipei un mesaj care vrea sa demonstreze ca formatia braileana nu a intilnit duminica trecuta o echipa slaba, ci una foarte puternica, curios pentru ca CSM Ploiesti avea doar doua puncte inaintea acestei dispute. Mai mult, se specifica faptul ca aceia care nu impartasesc aceasta idee sint considerati necunoscatori in handbal.
"Daca unii vedeau o intilnire usoara cu ultima clasata, meciul de duminica le-a demonstrat ca nu sint prea cunoscatori. CSM Ploiesti a aratat ca o echipa adevarata la Braila si a fost o nuca tare pentru gazdele care au mizat mai mult pe actiuni individuale" se mentioneaza in articolul respectiv.
Pentru HC Dunarea urmeaza o perioada de foc, iar prima disputa urmeaza sa se dea duminica, 28 decmbrie la Buzau cu HCM Hidroconcas. Poate pina duminica si gruparea braileana va arata ca o formatie adevarata si va fi o nuca tare in fata HCM-ului din Buzau.
La HC Dunarea sint conditii de performanta pentru ca in timp echipa a confirmat ca poate sa joace de la egal la egal cu marile forte din Liga Nationala, insa in acest moment plateste tribut managementului defectuos din aceasta vara, pentru ca s-a pierdut o echipa intreaga de valori, care acum confirma la alte formatii.
Dunarea a reintrat insa pe mina antrenoarei Alexandrina Soare si poate reveni in matca, adica poate reinnoda seria succeselor. Duminica la HCM Buzau handbalistele brailene au ocazia sa demonstreze ca inca se numara pintre protagonistele actualei editii de campionat.
Va fi un duel interesant intre Anca Lipan, ocupanta locului secund in clasamentul golgeterelor si Ada Moldovan jucatoarea de pe pozitia a treia a aceluiasi top.
Cu toate ca unii le vedeau anul trecut pe buzoience ca si retrogradate, iata ca in acest sezon Buzaul este pe cai mari, ocupa locul al patrulea in clasament cu 12 puncte, tot atitea cite a acumulat si Rapid CFR Bucuresti, insa are un golaveraj mai slab decit formatia bucuresteana.
In cele opt etape scurse pina acum HCM Buzau a pierdut la Rapid si cu Oltchim, dar printre invinsele din acest tur se numara "U" Cluj, HC Zalau, Otelul Galati si HCM Stiinta Baia Mare.
Principalele marcatoare ale viitoarei adversare a brailencelor sint Anca Lipan, jucatoare care in campionatul trecut a evoluat la HC Dunarea, Daniela Molfea, Claudia Mojoiu si Ionela Goran.

Etapa a 9-a programeaza meciurile:
CSM Cetate Devatrans - Rulmentul Urban Brasov
CSM Ploiesti - Tomis Constanta
HCM Hidroconcas Buzau - HC Dunarea Braila
"U" Jolidon Cluj - Oltchim Rm. Vilcea
HC Zalau - HCM Stiinta Baia Mare
KZN Slatina - HCM Roman
Rapid CFR Bucuresti - HC Otelul Galati
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii